Bu tarz dizilerin yaz Ayında harcanması çok Saçma kışın daha ilgi çekebilecekler aslında bekleseler bu ağırlıkta bir dizi için yaz Ayı çok sıkıntılı.
Sen beğendin mi diziyi ? Ben Pastelden böyle düşük bi dizi beklemiyodum![]()
OHB ilk sezonda beni acayip etkiledi en sevdiğim diziysi denilebilir kaliteli ve karakter analizleri çok iyi çizilmişti. Ama bunun sebebi senaristleri Çünkü hem OHB,Kırgın Çiçekler ve Kara Ekmeki de yazzıyorlar hepside birbirinden güzel. Ama sen benimsin zaten başroller falan berbat Kanal D nin Kezbanlı dizisinide eski senaristler yazacaksa mutlaka tutarZaten pastel hemen hemen yeni kurulan bir sirket . Bu diziyi saymazsak 2 diziden 1 ini tutturmuslar o senaristlerinde tutmayan dizisi yok yani senaristleri iyi
Yani öyle bi yazmissinki sanki pastel 10 yıllık sirket ve yaptığı bütün diziler aşırı izleniyor ohb bilem düştü
Bakalim Kezbanli dizisi tutacak mı yoksa tek ohbyle mi kalcak![]()
Ne yenisi yahu Pastel Film 18 yıllık yapım şirketi, en eski yapım şirketlerinden.Zaten pastel hemen hemen yeni kurulan bir sirket . Bu diziyi saymazsak 2 diziden 1 ini tutturmuslar o senaristlerinde tutmayan dizisi yok yani senaristleri iyi
Yani öyle bi yazmissinki sanki pastel 10 yıllık sirket ve yaptığı bütün diziler aşırı izleniyor ohb bilem düştü
Bakalim Kezbanli dizisi tutacak mı yoksa tek ohbyle mi kalcak![]()
Neden dizi falan yapmadılar o zaman o kadar yıl 😱Ne yenisi yahu Pastel Film 18 yıllık yapım şirketi, en eski yapım şirketlerinden.![]()
Ben eski dizilerinden bir tek EZO GELİN'i biliyordum ama bayağı dizisi varmış.Neden dizi falan yapmadılar o zaman o kadar yıl 😱
Çok çok çok iyi ve heyecanlı bir bölüm..
Yarın Total'i alabiliriz gibi vallahi demedi demeyin..![]()
Total 3.50 alabilirz inşallah ya yarın artık!!T
T😡😡😡😀😀😀
Bu bursada mı çekiliyor 😱Bursanın dizisi olduğundan dolayı izliyorum yoksa izlemem. [emoji5]
Evet .Bu bursada mı çekiliyor 😱
Evet .
Gölyazi
Nilüfer Carrefour
Yıldırım
Osmangazi
Uludağ
Cumalıkızık
Dizide sürekli gösteriyor. [emoji5]
Merinos parkıAa bu aksam carrefoura gitcem bu aksam [emoji7]
Aa osmangazi de oturuyor benim babaannemler ordada hiç görmedim ben bu diziyi
Gizli gizli yerlerde mi çekiyorlar![]()