NOW Sen Benimsin - Dizi Yorumları

Bu tarz dizilerin yaz Ayında harcanması çok Saçma kışın daha ilgi çekebilecekler aslında bekleseler bu ağırlıkta bir dizi için yaz Ayı çok sıkıntılı.

Zaten pastel hemen hemen yeni kurulan bir sirket . Bu diziyi saymazsak 2 diziden 1 ini tutturmuslar o senaristlerinde tutmayan dizisi yok yani senaristleri iyi :)

Yani öyle bi yazmissinki sanki pastel 10 yıllık sirket ve yaptığı bütün diziler aşırı izleniyor ohb bilem düştü :(

Bakalim Kezbanli dizisi tutacak mı yoksa tek ohbyle mi kalcak :)

Zaten pastel hemen hemen yeni kurulan bir sirket . Bu diziyi saymazsak 2 diziden 1 ini tutturmuslar o senaristlerinde tutmayan dizisi yok yani senaristleri iyi :)

Yani öyle bi yazmissinki sanki pastel 10 yıllık sirket ve yaptığı bütün diziler aşırı izleniyor ohb bilem düştü :(

OHB ilk sezonda beni acayip etkiledi en sevdiğim diziysi denilebilir kaliteli ve karakter analizleri çok iyi çizilmişti. Ama bunun sebebi senaristleri Çünkü hem OHB,Kırgın Çiçekler ve Kara Ekmeki de yazzıyorlar hepside birbirinden güzel. Ama sen benimsin zaten başroller falan berbat Kanal D nin Kezbanlı dizisinide eski senaristler yazacaksa mutlaka tutar :)

Ne yenisi yahu Pastel Film 18 yıllık yapım şirketi, en eski yapım şirketlerinden. :)

Neden dizi falan yapmadılar o zaman o kadar yıl 😱
Ben eski dizilerinden bir tek EZO GELİN'i biliyordum ama bayağı dizisi varmış. :)

PASTEL FİLM DİZİLERİ:

Bursanın dizisi olduğundan dolayı izliyorum yoksa izlemem. [emoji5]

Evet .
Gölyazi
Nilüfer Carrefour
Yıldırım
Osmangazi
Uludağ
Cumalıkızık

Dizide sürekli gösteriyor. [emoji5]

Aa bu aksam carrefoura gitcem bu aksam [emoji7]

Aa osmangazi de oturuyor benim babaannemler ordada hiç görmedim ben bu diziyi :F

Gizli gizli yerlerde mi çekiyorlar (b)

Hayatımda izlediğim en Saçma Final ' di.

Bir çok olay çözümlenmeden öylece bırakıldı. İzleyiciyi o kadar merak içinde bıraktılar.

Yazılar olsun , bu dizi hayatımda gördüğüm en zaman kaybı dizi oldu. Hayla şoktayim ya bizleri mal yerine koydular. :( :( :(

zap yaparken denk geldim. final olarak çekmemişler. bir sonraki hafta devam edecek gibi bitti bölüm. yani yeni bölüme final ekleyerek yayından kalkmış bir nevi. yarın iyi sonuç alırsa devem edebilir belki.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi