NOW Sen Benimsin - Dizi Yorumları

@xemrexxx simdi bunu izliyorum da yani sbsvde oynayan kötü kız bu dizide neler yapiyor öyle 😱
Basroldeki erkeğin sarhosluğundan faydalandi falan 😱

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aa sbsvdeki kötü kız başroldeki kıza kuma gidecek galiba 😱
Bide erkeğe hamiledir simdi

Dizi memleketimde çekiniyor.:)
Bursam dizide süper görünüyor. Dizide süper.​

Tam izleyemedim ama izlediğim kadarıyla çok kötüydü, cok mantıksız hikâyesi, GOKHAN keser ve ruveyda da sıfır oyunculuk yazın ilk tutmayan ve en erken yayından kalkan dizisi olacak gibi

gökhan keser tam bir beceriksiz ayy yakışıklı olması dışında hiçbir yetenek yok adamda selena dizisinde iğrenç bir oyunculuk göstermişti
konu mankeni gibi durmak dışında birşey yapamadı o dizide sonra o karga sesiyle şarkıcılığa başladı seside çok kötü gerçekten😵😵😵
allah boy pos vermiş ama gerisini kapmış koy vermiş:F:F:F
sen benimsinde yakında biter zaten acun olmasaydı bu adamın adı kalmazdı kesinlikle çoktan unutulur giderdi çünkü fizik dışında hiçbir yeteneği olmayan birisi mağzalarda vitrine koy orda beklesin:F

gökhan keser tam bir beceriksiz ayy yakışıklı olması dışında hiçbir yetenek yok adamda selena dizisinde iğrenç bir oyunculuk göstermişti
konu mankeni gibi durmak dışında birşey yapamadı o dizide sonra o karga sesiyle şarkıcılığa başladı seside çok kötü gerçekten😵😵😵
allah boy pos vermiş ama gerisini kapmış koy vermiş:F:F:F
sen benimsinde yakında biter zaten acun olmasaydı bu adamın adı kalmazdı kesinlikle çoktan unutulur giderdi çünkü fizik dışında hiçbir yeteneği olmayan birisi mağzalarda vitrine koy orda beklesin:F
Sen bu diziyi mi izledin 😱

Bende biraz baktim ve begenmedim çok ağır dizi bence :)

Evet kız. Bide dublajli adam ve galiba kızda dublajli yani 2 basrol dublajliysa o diziden ne bekliyoruz ki :)
Ama kiralık aşk superdi :love1:
izlemiyorum yaz dizilerini ama şuana kadar tek umut vaad eden yaz dizisi kiralık aşk olmuş görünüyor güneşin kızlarıda kötü başladılar
şimdirik tek tutan yaz dizisi kiralık aşk gibi görünüyor 🙂🙂🙂

izlemiyorum yaz dizilerini ama şuana kadar tek umut vaad eden yaz dizisi kiralık aşk olmuş görünüyor güneşin kızlarıda kötü başladılar
şimdirik tek tutan yaz dizisi kiralık aşk gibi görünüyor 🙂🙂🙂
İnşallah minnoşumun dizisi de tutar :love1:

ben dün izledim çok beğendim rüveyda ve gökhanın uyumu bence süper
yakışmışlarda ben tutacağını düşünüyorum bu dizinin beğendim ben:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs