Soyduran bendim belkiiyi ki oğlan bir duşa girid hemen atıl diziye ?A
Soyduran bendim belkiiyi ki oğlan bir duşa girid hemen atıl diziye ?A
senin şirkete parlaklar ve cıbırlar dizi için gelmeden önce adam kalite kontrol yapıyor işte ne istiyorsun
İlerde senle anlaşma yapıcam arşivinden yeni isimler çıkartcamsenin şirkete parlaklar ve cıbırlar dizi için gelmeden önce adam kalite kontrol yapıyor işte ne istiyorsun
Bizim diziyi izliyorum artık
saniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Şu dizi ve Moruk sultan bitsede şu konuları çöp sepetine atsakseninde sonun Saniye gibi olur inş. hık diye gidersin
Geçen hafta izlemicem diyordu yine sarmişŞu dizi ve Moruk sultan bitsede şu konuları çöp sepetine atsak ?A@Harunnn60
Seneye yenisini bulur ama eminimŞu dizi ve Moruk sultan bitsede şu konuları çöp sepetine atsak ?A@Harunnn60
Geçen hafta izlemicem diyordu yine sarmiş@xemrexxx
Ohaa @xemrexxx izlemem dermi hiç 😱😱😱
Bi yerde Karadeniz'i izlemediği belli eden bişey demişti. Hayret dedim içimden bu Saniye anayı Asiyeyi nasıl izlemez demiştimOhaa @xemrexxx izlemem dermi hiç 😱😱😱
@Harunnn60 ı da bir ara bataklığa çekiyordu ama inş kurutlmuştur ?A
Aaa ben Moruk sultanı diyorsun sandımBi yerde Karadeniz'i izlemediği belli eden bişey demişti. Hayret dedim içimden bu Saniye anayı Asiyeyi nasıl izlemez demiştimAlıntı yapıp sorcaktim da bi araba laf ediyor erkek fotosu atıyor sonra@Harunnn60
Aaa ben Moruk sultanı diyorsun sandım@xemrexxx @Harunnn60
Karadenizi okadar sevmiyor bence idolu olan moruk sultanı yok sonucta Fazilet ve İstanbul gibiÇoğu dizisini çiğdem sahneleri paylaşmak için izliyor yıllardır ?A
Moruk sultan bitse mesajıma yazmıssınya aklım oraya gitti yine frekanslar karıştı bendeKonu karadeniz konusu olunca ben Karadenizi sandımSonucta orda da onun seveceği tipler var
Eskiden olsa mesajlarımız taşinirdi şuan ne düşünüyorsunaMoruk sultan bitse mesajıma yazmıssınya aklım oraya gitti yine frekanslar karıştı bende@MasacRE
Daldan dala atlıyoruz işte sincap gibi bazen hangi konuda oldumu bile bilmeden yazıyorum sadece alıntıya gidip ?A
Sen de @Dosi aynı anda girdin ben bişey diyormuyumŞer ittifakı toplanmış .ss
Ne alaka anlamadım ama sevindirici bir gelişme. O belirsiz bölümde kalacaksın sanmıştım.Ben şu an the 100 izliyon 5x10 a gelfim gerçek entrika ortağım @dreamy ile anlaştigim gibi
Sende gebersende artık mezara gömsekŞu dizi ve Moruk sultan bitsede şu konuları çöp sepetine atsak ?A@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?