beter olsunkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi
beter olsunkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi
Merak edilecek ne vardı Saniye ana patlıyor bu haftakız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi
İnşallahkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi
Bu dizinin şu anki değeri Total 6 ötesi Yokkaragülün laneti.ss
sen totali ölçerken totoyu üşütmüşsün benceBu dizinin şu anki değeri Total 6 ötesi Yok
Ertuğrulum kellenizi alacakkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi
son izlediğiniz yabancı dizi bölümüne bak.ssErtuğrulum kellenizi alacak
Beyaz elbise giymiş kadınlar rüyalarda koşup mezar kazinca karagüle benzeyip yok olacağı anlaşılmıştıErkan Bey böyle tuhaf bir diziyi daha da tuhaf hale getirdi
Diziyi biz şahlandırdık yineBeyaz elbise giymiş kadınlar rüyalarda koşup mezar kazinca karagüle benzeyip yok olacağı anlaşılmıştı
beter olsun
Merak edilecek ne vardı Saniye ana patlıyor bu hafta
İnşallah
Ertuğrulum kellenizi alacak ?A
saniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz@xemrexxx sen bu youtube oranlarını Erkan beye göster diziyi o hale getiren o
seninde sonun Saniye gibi olur inş. hık diye gidersinsaniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Bizim diziyi izliyorum artıksaniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Bizim diziyi izliyorum artık
iyi ki oğlan bir duşa girid hemen atıl diziyeBizim diziyi izliyorum artık