beter olsunkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi![]()
beter olsunkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi![]()
Merak edilecek ne vardıkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi![]()
İnşallahkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi![]()
Bu dizinin şu anki değeri Total 6 ötesi Yokkaragülün laneti.ss
sen totali ölçerken totoyu üşütmüşsün benceBu dizinin şu anki değeri Total 6 ötesi Yok![]()
Ertuğrulum kellenizi alacakkız bu hafta fragmanlar çok az izlenmiş dizi çökecek gibi![]()
son izlediğiniz yabancı dizi bölümüne bak.ssErtuğrulum kellenizi alacak![]()
![]()
![]()
Beyaz elbise giymiş kadınlar rüyalarda koşup mezar kazinca karagüle benzeyip yok olacağı anlaşılmıştıErkan Bey böyle tuhaf bir diziyi daha da tuhaf hale getirdi![]()
Diziyi biz şahlandırdık yineBeyaz elbise giymiş kadınlar rüyalarda koşup mezar kazinca karagüle benzeyip yok olacağı anlaşılmıştı![]()
beter olsun![]()
Merak edilecek ne vardıSaniye ana patlıyor bu hafta
![]()
İnşallah![]()
Ertuğrulum kellenizi alacak ?A![]()
saniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor@xemrexxx sen bu youtube oranlarını Erkan beye göster diziyi o hale getiren o![]()
seninde sonun Saniye gibi olur inş. hık diye gidersinsaniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Bizim diziyi izliyorum artıksaniyehanım güzel kız görmüş çiğdem ve serhat gibi tepki veriyor ?A @MasacRE @mrt-06 @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @kerem @dreamy @turkuazz
Bizim diziyi izliyorum artık![]()
iyi ki oğlan bir duşa girid hemen atıl diziyeBizim diziyi izliyorum artık![]()