ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Ohaa @xemrexxx izlemem dermi hiç 😱😱😱

@Harunnn60 ı da bir ara bataklığa çekiyordu ama inş kurutlmuştur ?A:A
Bi yerde Karadeniz'i izlemediği belli eden bişey demişti. Hayret dedim içimden bu Saniye anayı Asiyeyi nasıl izlemez demiştim:A Alıntı yapıp sorcaktim da bi araba laf ediyor erkek fotosu atıyor sonra :F @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bi yerde Karadeniz'i izlemediği belli eden bişey demişti. Hayret dedim içimden bu Saniye anayı Asiyeyi nasıl izlemez demiştim:A Alıntı yapıp sorcaktim da bi araba laf ediyor erkek fotosu atıyor sonra :F @Harunnn60
Aaa ben Moruk sultanı diyorsun sandım :F @xemrexxx @Harunnn60

Karadenizi okadar sevmiyor bence idolu olan moruk sultanı yok sonucta Fazilet ve İstanbul gibi :A Çoğu dizisini çiğdem sahneleri paylaşmak için izliyor yıllardır :A :A :A

Aaa ben Moruk sultanı diyorsun sandım :F @xemrexxx @Harunnn60

Karadenizi okadar sevmiyor bence idolu olan moruk sultanı yok sonucta Fazilet ve İstanbul gibi :A Çoğu dizisini çiğdem sahneleri paylaşmak için izliyor yıllardır ?A:A

Konu karadeniz konusu olunca ben Karadenizi sandım:A Sonucta orda da onun seveceği tipler var:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Konu karadeniz konusu olunca ben Karadenizi sandım:A Sonucta orda da onun seveceği tipler var:F
Moruk sultan bitse mesajıma yazmıssınya aklım oraya gitti yine frekanslar karıştı bende :F :F :F @MasacRE

Daldan dala atlıyoruz işte sincap gibi bazen hangi konuda oldumu bile bilmeden yazıyorum sadece alıntıya gidip :A :A :A