ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Özetli başladık yarın 14 reyting bekliyorum. 🙄

İlk 35 dakika baya tempolu ilerledi. Nefes'in Vedat'ı vurma sahnesine rüya diye yorumlamıştım fragmandan hafif sıyararak atlatmış meğer.

Bölüm 3 farklı insanın ölüm tehlikesiyle başladı ama öleceklerine inanan var mıydı ki

Nazar - Murat - Vedat gelişmeleri başlayacak artık. Nefes'in yaşadıklarının fazlasını yaşatır bu psikopat reyis Vedat.

Dövmüş sanırım Nefes Yiğite hikaye anlatıyordu orda nazarı gösterdiler kemerle dövmüş ya
Evet tepki çekmemek için kısa kısa kestiler heralde. Haftaya artık Mercan'dan bi kıpırdama bekliyoruz anca Mercan durdurur Vedat'ı.

Evet tepki çekmemek için kısa kısa kestiler heralde. Haftaya artık Mercan'dan bi kıpırdama bekliyoruz anca Mercan durdurur Vedat'ı.

Kısa değil hiç göstermediler ki döverken Vedat bir gitti bir geldi oldu valla Mercan mı sanmıyorum ama bellide olmaz bakalım

Kısa değil hiç göstermediler ki döverken Vedat bir gitti bir geldi oldu valla Mercan mı sanmıyorum ama bellide olmaz bakalım
Nazar'da ki izleri gösterdiler. Mercan hemen konuşamaz tabi ama en azından iyileşme belirtisi verdiğini göstersinler.

Nazar'da ki izleri gösterdiler. Mercan hemen konuşamaz tabi ama en azından iyileşme belirtisi verdiğini göstersinler.

He onu gördük evet bende döverken demiştim
bende mercanın iyileşmesini bekliyorum dediğin gibi belirtti gösterecek ama ne zaman onu bilemiyorum bence Nazarın konusunu anlarsa tepki verir