Yaşlılarda Sever Saray dizisiKADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miYaşlılar izliyor daha çokTorun sahibi kişilerDorukcuğumu görmediğin için sen nasıl reytingi var bilmiyorsun
Yaşlılarda Sever Saray dizisiKADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miYaşlılar izliyor daha çokTorun sahibi kişilerDorukcuğumu görmediğin için sen nasıl reytingi var bilmiyorsun
Eeee yine edhoyu geçiyorYaşlılarda Sever Saray dizisiEşkiyam gözü kapalı 8 alır onun altına düşmez Kadın Söz gibi 11 reytingten düşecek 10 altına
Eşkiya 9 a çıksa yeter yada 8 e Kadın inseEeee yine edhoyu geçiyor9 büyüktür 8'den
Tmm görünce 4 gün sonraEşkiya 9 a çıksa yeter yada 8 e Kadın inseÖyle yada böyle yanımıza gelecek o dizi geçeriz büyük ihtimal Tam sizin kitleye hitap ediyor Fatih
Ohaaa hemen ilk Bölümden değil 5 bölüm içerisinde diyelimTmm görünce 4 gün sonra
Tabi salı gününkü fragmanlarımızı gördünOhaaa hemen ilk Bölümden değil 5 bölüm içerisinde diyelim
Yavaş yavaş düşerTabi salı gününkü fragmanlarımızı gördün
sanadaYavaş yavaş düşerBen kaçıyorum cicili bicili rüyalar
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağızO zaman Asiye'yi kıskanıyorsunŞarkıcı olan kız
Şu sahneyi keşke daha açık yapsalardı, ara sıra izliyorum da eksik kalıyor bir yanım.çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Hangimiz kıskanmadık çılgınlar gibiçiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
ay susar mısn iki dk bu çeneyle @Çiğdem- gib koca bulamayıp evde kalıcan.ssHangimiz kıskanmadık çılgınlar gibi
hadi ordan be çirkef seni,hangimizde daha çok çene var acaba,sırf çene olarak yaratılmışsın senay susar mısn iki dk bu çeneyle @Çiğdem- gib koca bulamayıp evde kalıcan.ss
Aaa demek buyüzden kanım ısınmadı bu kıza , Ecünnüleri hemen anlıyorum ustalaştım iyice ayollçiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
senin hiç bi zaman olamıyacağın bi yerde olduğu için ısınmamışsındırAaa demek buyüzden kanım ısınmadı bu kıza , Ecünnüleri hemen anlıyorum ustalaştım iyice ayoll@Forumdash
Mazisi karanlık çıktı kızınsenin hiç bi zaman olamıyacağın bi yerde olduğu için ısınmamışsındır
böyle karanlığa can kurban
Aaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilenböyle karanlığa can kurban
kız bak ecünnüler hakkında plan yaparken sen de böylesinAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen
Hahahah Aaa bu sahnesi iyiymiş bakkız bak ecünnüler hakkında plan yaparken sen de böylesinoka basmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?