Yaşlılarda Sever Saray dizisiKADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miYaşlılar izliyor daha çok
Torun sahibi kişiler
Dorukcuğumu görmediğin için sen nasıl reytingi var bilmiyorsun
![]()
Yaşlılarda Sever Saray dizisiKADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miYaşlılar izliyor daha çok
Torun sahibi kişiler
Dorukcuğumu görmediğin için sen nasıl reytingi var bilmiyorsun
![]()
Eeee yine edhoyu geçiyorYaşlılarda Sever Saray dizisiEşkiyam gözü kapalı 8 alır onun altına düşmez Kadın Söz gibi 11 reytingten düşecek 10 altına
![]()
![]()
![]()
Eşkiya 9 a çıksa yeter yada 8 e Kadın inseEeee yine edhoyu geçiyor9 büyüktür 8'den
![]()
Tmm görünce 4 gün sonraEşkiya 9 a çıksa yeter yada 8 e Kadın inseÖyle yada böyle yanımıza gelecek o dizi geçeriz büyük ihtimal Tam sizin kitleye hitap ediyor Fatih
![]()
![]()
![]()
Ohaaa hemen ilk Bölümden değil 5 bölüm içerisinde diyelimTmm görünce 4 gün sonra![]()
Tabi salı gününkü fragmanlarımızı gördünOhaaa hemen ilk Bölümden değil 5 bölüm içerisinde diyelim![]()
![]()
![]()
Yavaş yavaş düşerTabi salı gününkü fragmanlarımızı gördün![]()
sanadaYavaş yavaş düşerBen kaçıyorum cicili bicili rüyalar
![]()
çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağızO zaman Asiye'yi kıskanıyorsunŞarkıcı olan kız
![]()
Şu sahneyi keşke daha açık yapsalardı, ara sıra izliyorum da eksik kalıyor bir yanım.çiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız![]()
@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
Hangimiz kıskanmadık çılgınlar gibiçiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız![]()
@Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @YıldırıM @Harunnn60 @destere @MasacRE- @MEnes @eskici @gözlemci @xBUGRAx @Aserat @kerem @ozmoturk @S.G.A.T.
ay susar mısn iki dk bu çeneyle @Çiğdem- gib koca bulamayıp evde kalıcan.ssHangimiz kıskanmadık çılgınlar gibi![]()
hadi ordan be çirkef seni,hangimizde daha çok çene var acaba,sırf çene olarak yaratılmışsın senay susar mısn iki dk bu çeneyle @Çiğdem- gib koca bulamayıp evde kalıcan.ss
Aaa demek buyüzden kanım ısınmadı bu kıza , Ecünnüleri hemen anlıyorum ustalaştım iyice ayollçiğdemle @Yiğitt in nefesi oynayan kıza düşmanlıkları çok eskiye dayanıyor tam olarak şu sahneye yani resmen ikisinin hayalini yaşamıştı kzıcağız![]()
senin hiç bi zaman olamıyacağın bi yerde olduğu için ısınmamışsındırAaa demek buyüzden kanım ısınmadı bu kıza , Ecünnüleri hemen anlıyorum ustalaştım iyice ayoll![]()
![]()
@Forumdash
Mazisi karanlık çıktı kızınsenin hiç bi zaman olamıyacağın bi yerde olduğu için ısınmamışsındır![]()
böyle karanlığa can kurban
Aaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilenböyle karanlığa can kurban![]()
kız bak ecünnüler hakkında plan yaparken sen de böylesinAaa sana ne bundan sen parlaklarınla ilgilen![]()
![]()
![]()
Hahahah Aaa bu sahnesi iyiymiş bakkız bak ecünnüler hakkında plan yaparken sen de böylesinoka basmayı unutma