az ama öz konuşuyorum queenliğin bir numaralı kuralı boş işler için başkalarını görevlendiricenBunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımm
az ama öz konuşuyorum queenliğin bir numaralı kuralı boş işler için başkalarını görevlendiricenBunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımm
Kurban ol sen bu diziye
İtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuşkız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküpoka basıcan hogatha
çok sıkı takip ediyor ruslar fazilet teyze ve sak ıİtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuş
Kurban ol sen bu diziye
Haahah Aaa Nefes Asiye kim bilmiyorum o başrolde olan ruhu çekilmiş ecünnüye gıcık kaptımİtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuş
O zaman Asiye'yi kıskanıyorsun
Şey işte dizideki ismini bilmem Karadayıdan Orhanın sevdiği kız başrolde olan adı batacısa Asiye demekO zaman Asiye'yi kıskanıyorsunŞarkıcı olan kız
Yok o kızın NefesŞey işte dizideki ismini bilmem Karadayıdan Orhanın sevdiği kız başrolde olan adı batacısa Asiye demek
Aaa o Şarkıcımı oynuyorYok o kızın NefesAsiye dediğim kız hani Evlerin Önü Boyalı Direk şarkısını söyleyen kızDiziyi izlemesen bile onun sahnlerini izle
Zara geçenlerde boğazlanıyordu bizim kız av tüfeğiyle kocasını vurmaya gidiyorAaa o Şarkıcımı oynuyor@Harunnn60 ın favori şarkılarındandır
Eşkiya Zarayı alınca kıskandılar demek
Aaa Eşkiya izliyorsun demek çaktırmadanZara geçenlerde boğazlanıyordu bizim kız av tüfeğiyle kocasını vurmaya gidiyor
Youtube Trendlere girmiştiAaa Eşkiya izliyorsun demek çaktırmadan
Salı gününün en iyi dizisi sonuctaYoutube Trendlere girmişti
Sanırım o bölümlerde KADIN dizisi zirveye oynamıyorduSalı gününün en iyi dizisi sonucta
Kenan gelsin bu sözümü unutma Kadını Eşkiyada geçecekSanırım o bölümlerde KADIN dizisi zirveye oynamıyorduŞimdi trendlere girmiyor edho
Tamam görücez bakalımKenan gelsin bu sözümü unutma Kadını Eşkiyada geçecek
Unutmam ama sen 70 yaşında dede moduna girebilirsin o gün geldiğindeTamam görücez bakalımBu sözünü hatırlatacam. Unutma bu sayfayı
işte o yuzden unutursam link atarsın banaUnutmam ama sen 70 yaşında dede moduna girebilirsin o gün geldiğinde
Hahah Aaa tamam bende de unutkanlık var ama Eşkiyam geçerse Kadını onu mutlaka hatırlayımişte o yuzden unutursam link atarsın bana
KADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miHahah Aaa tamam bende de unutkanlık var ama Eşkiyam geçerse Kadını onu mutlaka hatırlayım
Bu tür Saray dizilerinin 1.kitlesi Kadınlardır Kenan daha aksiyonlu yapabilir ama Kadın dizisinin kitlesi Saray dizilerinin 1.kitlesi sizden çok seyirci kaçacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?