az ama öz konuşuyorum queenliğin bir numaralı kuralı boş işler için başkalarını görevlendiricenBunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımm![]()
![]()
az ama öz konuşuyorum queenliğin bir numaralı kuralı boş işler için başkalarını görevlendiricenBunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımm![]()
![]()
Kurban ol sen bu diziye
İtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuşkız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküp
oka basıcan hogatha
çok sıkı takip ediyor ruslar fazilet teyze ve sak ıİtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuş![]()
Kurban ol sen bu diziye![]()
![]()
Haahah Aaa Nefes Asiye kim bilmiyorum o başrolde olan ruhu çekilmiş ecünnüye gıcık kaptımİtiraf et Nefes'i mi kıskanıyrsun yoksa eli tüfekli Asiye'yi mi
Ruslar da mı izliyormuş![]()
O zaman Asiye'yi kıskanıyorsun
Şey işte dizideki ismini bilmem Karadayıdan Orhanın sevdiği kız başrolde olan adı batacısa Asiye demekO zaman Asiye'yi kıskanıyorsunŞarkıcı olan kız
![]()
Yok o kızın NefesŞey işte dizideki ismini bilmem Karadayıdan Orhanın sevdiği kız başrolde olan adı batacısa Asiye demek![]()
![]()
![]()
Aaa o Şarkıcımı oynuyorYok o kızın NefesAsiye dediğim kız hani Evlerin Önü Boyalı Direk şarkısını söyleyen kız
Diziyi izlemesen bile onun sahnlerini izle
![]()
Zara geçenlerde boğazlanıyordu bizim kız av tüfeğiyle kocasını vurmaya gidiyorAaa o Şarkıcımı oynuyor@Harunnn60 ın favori şarkılarındandır
![]()
Eşkiya Zarayı alınca kıskandılar demek![]()
Aaa Eşkiya izliyorsun demek çaktırmadanZara geçenlerde boğazlanıyordu bizim kız av tüfeğiyle kocasını vurmaya gidiyor![]()
Youtube Trendlere girmiştiAaa Eşkiya izliyorsun demek çaktırmadan![]()
![]()
![]()
Salı gününün en iyi dizisi sonuctaYoutube Trendlere girmişti![]()
Sanırım o bölümlerde KADIN dizisi zirveye oynamıyorduSalı gününün en iyi dizisi sonucta![]()
Kenan gelsin bu sözümü unutma Kadını Eşkiyada geçecekSanırım o bölümlerde KADIN dizisi zirveye oynamıyorduŞimdi trendlere girmiyor edho
![]()
Tamam görücez bakalımKenan gelsin bu sözümü unutma Kadını Eşkiyada geçecek![]()
![]()
![]()
Unutmam ama sen 70 yaşında dede moduna girebilirsin o gün geldiğindeTamam görücez bakalımBu sözünü hatırlatacam. Unutma bu sayfayı
![]()
işte o yuzden unutursam link atarsın banaUnutmam ama sen 70 yaşında dede moduna girebilirsin o gün geldiğinde![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa tamam bende de unutkanlık var ama Eşkiyam geçerse Kadını onu mutlaka hatırlayımişte o yuzden unutursam link atarsın bana![]()
KADIN dizisini izleyenler sence kadın kitlesi miHahah Aaa tamam bende de unutkanlık var ama Eşkiyam geçerse Kadını onu mutlaka hatırlayım![]()
Bu tür Saray dizilerinin 1.kitlesi Kadınlardır Kenan daha aksiyonlu yapabilir ama Kadın dizisinin kitlesi Saray dizilerinin 1.kitlesi sizden çok seyirci kaçacak![]()
![]()
![]()