'Sen Çal Kapımı' ve 'Zümrüdüanka' Gün Değiştirdi! | FOX

Final El Sallıyor 😅😅

O da gidici bence cumartesi kimse izlemez
Cumartesi ortalık cidden karışık bir hal aldı. Çarşamba'dan farksız, ama bir romantik-komedi için en ideal gün.

Bir Annenin Günahı başlıyor bu hafta, İbo Show herkesi yanılttı iyi başladı. Masterchef, Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk desen gayet iyi oranlar alıyor.

Reactions: Gerekli24
Fox illaki bunu da bitirecek toplamda 4 yeni dizi aldı mecbur yani oda

Reactions: Emre Ozansoy
Bu arada Öğretmen yüzünden beslediğim elemin böyle kolay sonuçlanacağını düşünmemiştim bu sadece başlangıç.
Bende de var o biraz. Fox'tan bu sene soğudum aç gözlü gibi dizi alıyor. Dizilerini bitirmek için uğraşıyor sonra

Sen Çal Kapımı izleyicisi olarak bakarsam karara çok sevindim daha iyi reyting alacaktır ancak FOX'un sürekli dizi harcaması gerçeğini değiştirmiyor. Zümrüdüanka açısından üzüldüm açıkçası, FOX bir dizisini daha harcıyor. Hiçbirisinin değerini bilmiyor ve yeni siparişler vermeye devam ediyor...

Dizileri değiş tokuş yapmışız

Sen Çal Kapımı Cumartesi konuma pozitif etki eder

Seninde elinde Sadakatsiz kaldı

Benim Adım Melek ve Zümrüdüanka kapışır artık

Kanala bak bu sene ortalama bir romantik komedi için resmen iki tane yapımı yedi. Şimdi bu hamleyle kurtarmaya çalıştığı diziyi de yedi. Fox bu sene başına gelen her şeyi hak ediyor.

Cumartesiye ne koyursan koy fox efendi kuzey yildizini deviremiyeceksin
Zumrudanka icin gecmis olsun sen cal kapimi atese giriyor bakalim ne olcak

Yeni dizilere yer açmak için bir taşla iki kuştan kurtulmuş olacağız, harika haber.

Reactions: Carpe Diem
Bende de var o biraz. Fox'tan bu sene soğudum aç gözlü gibi dizi alıyor. Dizilerini bitirmek için uğraşıyor sonra
Bu arada Zümrüdüanka gerçekten kötü bir dizi ama izleseydim bu haberden sonra gerçekten çok sinirlenirdim. Bir yaz dizisi uğruna iki yapımı birden gözünü kırpmadan harcadılar nasıl bir torpil döndüğünü aklım almıyor. Yılbaşı arasına kadar MD ile Yasak Elma hariç tüm diziler teker teker katledilecek belli ki.

Ben de diziyi sevmesem bile böyle gitmesi izleyiciye saygısızlık olduğu için üzülüyorum

Reactions: uyumayanadam
Ben de diziyi sevmesem bile böyle gitmesi izleyiciye saygısızlık olduğu için üzülüyorum
Kanal D de 2014'te elli tane dizi aldığı için böyle her hafta yayın akışı değiştirip çoğu diziyi erkenden bitirirdi ama o sezondan sadece 2 dizi (Arka Sokaklar, Poyraz Karayel) sağ çıkmıştı. Yeni dizileri bilemem ama burada da iki dizi hariç gerisi tufan. Neyse böyle devam etsinler birkaç sene sonra mumla arayacaklar bu reytingleri.

İki dizimiz de güzel gider inşallah amin.