semre Vefat Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semre

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
491
Puanı
184
Semre Kalbindeki Sorunlarla Birlikte Hayatını Kaybetti Geçen Hafta Forumdan Bahsetmişdi bana

Yönetim eklemesi:

@semre ne kadar sevinmişti roman havası 5 alınca bu ara foruma giriyor mu))
Semre Kalbindeki Sorunlarla Birlikte Hayatını Kaybetti Geçen Hafta Forumdan Bahsetmişdi bana
şaka mı bu ?
inanamıyorum
daha geçen gün @sokak sanati ve ben ve semre konuşmuştuk , ameliyattan çok umutluydu ?

Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Öldü son zamanlar çok kötüydü artık şifreyi yazdım hesapı kapatın isterseniz herkes şokta Zaten En Son Çok üşüyorum demiş annesinin kollarında gitti başımız sağolsun

başımız sağolsun
, peki siz onun arkadaşımısınız yani neden şifresini direk versin bu kadar derdi varken

başımız sağolsun
, peki siz onun arkadaşımısınız yani neden şifresini direk versin bu kadar derdi varken
En yakın arkadaşıydım bilmiyorum verdi şifreyi bişey olursa bana ordan yazarsın demişdi mende güldüm geçtim ama içinde varmış ölümü çok üzgünüm

Semre nikiyle yazan ile semre ayrı kişiler , üslupları farklı.

ameliyat olduktan sonra mı vefat etti ?​
Hayır Ameliyyat Ocak ayı için gerçekleşecekti yılbaşından sonraya Forumda Semreye hiç mi inanılmamış? Hem Semre ölemezmi? Herkes ölecek bir gün Yemin Ederim Kuran Üstüne Aileleri Kan ağlıyor Ablası ne hallerdeydi onu Allah Biliyor Allah Hiç kimseye erkenden ölüm vermesin ne kötü bişeymiş

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. Bende şaka yapıyorsun sandım neyi vardı ki ?

ben inandım zaten ama @Polat Şaşmaz şaka yapıyordu diyordu

allah ailesine sabır versin , mekanı cennet olsun

Allah Mekanını Cennet Eylesin profilini kapatın ve ya resmini değiştirin renkli renkli duruyor Hiç renkli diğiliz kan ağlıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...