Başımız sağolsun@semre ne kadar sevinmişti roman havası 5 alınca bu ara foruma giriyor mu))
Semre Kalbindeki Sorunlarla Birlikte Hayatını Kaybetti Geçen Hafta Forumdan Bahsetmişdi bana
şaka mı bu ? inanamıyorum daha geçen gün @sokak sanati ve ben ve semre konuşmuştuk , ameliyattan çok umutluydu ?@semre ne kadar sevinmişti roman havası 5 alınca bu ara foruma giriyor mu))
Semre Kalbindeki Sorunlarla Birlikte Hayatını Kaybetti Geçen Hafta Forumdan Bahsetmişdi bana
başımız sağolsun , peki siz onun arkadaşımısınız yani neden şifresini direk versin bu kadar derdi varkenEvet Arkadaşlar Öldü son zamanlar çok kötüydü artık şifreyi yazdım hesapı kapatın isterseniz herkes şokta Zaten En Son Çok üşüyorum demiş annesinin kollarında gitti başımız sağolsun
ölümle şaka olmazAnalmıyon mu ? Adam şaka yapıyo ya git en son ki mesajına bak ne izliceğini yazmış adam gülerek.
Bu arada neden mesajım silindi ?
Adam şakasını yapıyor işte demek ki oluyormuşölümle şaka olmaz
@beyazsoy dediği gibi yazım şekilleri farklı
Ben de şaka yapıyor sandım ama semre ameliyat olacağını söylemiş forumda. Şaka değil bu en kötü ihtimal semreye kızan biri bunu yapıyordurAdam şakasını yapıyor işte demek ki oluyormuş
Allah rahmet eylesinameliyat olduktan sonra mı vefat etti ?
Hayır Ameliyyat Ocak ayı için gerçekleşecekti yılbaşından sonraya Forumda Semreye hiç mi inanılmamış? Hem Semre ölemezmi? Herkes ölecek bir gün Yemin Ederim Kuran Üstüne Aileleri Kan ağlıyor Ablası ne hallerdeydi onu Allah Biliyor Allah Hiç kimseye erkenden ölüm vermesin ne kötü bişeymiş
Allah rahmet eylesin Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. Bende şaka yapıyorsun sandım neyi vardı ki ?ameliyat olduktan sonra mı vefat etti ?
Hayır Ameliyyat Ocak ayı için gerçekleşecekti yılbaşından sonraya Forumda Semreye hiç mi inanılmamış? Hem Semre ölemezmi? Herkes ölecek bir gün Yemin Ederim Kuran Üstüne Aileleri Kan ağlıyor Ablası ne hallerdeydi onu Allah Biliyor Allah Hiç kimseye erkenden ölüm vermesin ne kötü bişeymiş
ben inandım zaten ama @Polat Şaşmaz şaka yapıyordu diyorduameliyat olduktan sonra mı vefat etti ?
Benim ameliyattan falan haberim yoktu Vallaha olsaydı helallik alırdıkben inandım zaten ama @Polat Şaşmaz şaka yapıyordu diyordu
allah ailesine sabır versin , mekanı cennet olsun