Semih Mi Burak Mı?

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    17
Semih tabii. Adam hem kulüpte hem de milli takım'da süperdi 2008'de :D Sonraları da belli bir çizgiyi korudu, Burak 2 yıldır var.

Geçen sezon 22 lig maçında oynadı :D , ama çoğunda sonradan girdi deme, zaten sonradan girince atıyor ya genelde, fırsatını bulmuş değerlendirememiş işte. :)
Ya istatistiğe bak işte adam kariyeri boyunca 121 gol atmış Burak 97 ...
Burak Ts dışında tutunamamış Gs tutunamaz en fazla 15 gol atar tüm sezon boyunca Semih daha iyi yani

Ya istatistiğe bak işte adam kariyeri boyunca 121 gol atmış Burak 97 ...
Burak Ts dışında tutunamamış Gs tutunamaz en fazla 15 gol atar tüm sezon boyunca Semih daha iyi yani

Burak direk santrafor oynamadı diğer takımlarda, sadece Trabzon'da oynadı o mevkide, gol sayısında da patlama yaptı.:)

İstatistiğe bakarken oynadığı maç sayısına da bak istersen. :)

Benim için bu sezon Burak hiç gol atmasa daha iyi olur aslında. :D

Burak direk santrafor oynamadı diğer takımlarda, sadece Trabzon'da oynadı o mevkide, gol sayısında da patlama yaptı.:)

İstatistiğe bakarken oynadığı maç sayısına da bak istersen. :)

Benim için bu sezon Burak hiç gol atmasa daha iyi olur aslında. :D
Olabilir bana göre Semih Allah Allah :D

darksaal resmen şov yapmış her mesajı kapak niteliğinde xdragxx resmen çökmüş verdiği cevaplarla saçmaladıkça saçmalamış :d

- - - Ekleme - - -

tabiki burak

Son 2 seneye bakarsak Burak ama genel performansa bakarsak Semih her türlü.

Burak 4 büyük takımda boy gösterdi ama sadece Trabzon'da iyi oynadı. (Galatasaray belli değil, onu katmıyorum.) Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamayı bırak yedeklere bile zor giriyordu. Toplam oynadığı 5-6 maç vardır.

Genel olarak baktığımızda Semih tartışmasız daha iyi. :)

Euro 2008'de Türkiye'yi yarı finale kadar kim çıkardı adam 2.oldu gol krallığında...

Son 2 seneye bakarsak Burak ama genel performansa bakarsak Semih her türlü.

Burak 4 büyük takımda boy gösterdi ama sadece Trabzon'da iyi oynadı. (Galatasaray belli değil, onu katmıyorum.) Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamayı bırak yedeklere bile zor giriyordu. Toplam oynadığı 5-6 maç vardır.

Genel olarak baktığımızda Semih tartışmasız daha iyi. :)
beşiktaşta 39 maç oynamış :D

- - - Ekleme - - -

Euro 2008'de Türkiye'yi yarı finale kadar kim çıkardı adam 2.oldu gol krallığında...

yav bu kadar kapak yesem yeminle utanırım şu konuya bak darksaal helal aga :d 3 gol attı abartma ayrıca burak 33 golle gol kralı oldu semih 1 gol atabildi semih gol kralı olduğunda 17 gol atabilmişti :D burak daha iyi semih 10 yıldır yedek

Biz genel diyoruz sen son 2 seneye bakıyorsun ne diyeyim ki kapak falan da yemedim doğru düzgün tartışıyoruz burada :)

Guiza'da İspanya Ligi gol kralı oldu hemde 27 golle. Bir sezonda atılan gollere bakılmaz ki.

semih naaptı 17 golle gol kralı oldu o zaman o hiç :D