HeisenBerg
Favori Üye
Semih tabii. Adam hem kulüpte hem de milli takım'da süperdi 2008'de Sonraları da belli bir çizgiyi korudu, Burak 2 yıldır var.
Ya istatistiğe bak işte adam kariyeri boyunca 121 gol atmış Burak 97 ...Geçen sezon 22 lig maçında oynadı , ama çoğunda sonradan girdi deme, zaten sonradan girince atıyor ya genelde, fırsatını bulmuş değerlendirememiş işte.
Ya istatistiğe bak işte adam kariyeri boyunca 121 gol atmış Burak 97 ...
Burak Ts dışında tutunamamış Gs tutunamaz en fazla 15 gol atar tüm sezon boyunca Semih daha iyi yani
Olabilir bana göre Semih Allah AllahBurak direk santrafor oynamadı diğer takımlarda, sadece Trabzon'da oynadı o mevkide, gol sayısında da patlama yaptı.
İstatistiğe bakarken oynadığı maç sayısına da bak istersen.
Benim için bu sezon Burak hiç gol atmasa daha iyi olur aslında.
Olabilir bana göre Semih Allah Allah
beşiktaşta 39 maç oynamışSon 2 seneye bakarsak Burak ama genel performansa bakarsak Semih her türlü.
Burak 4 büyük takımda boy gösterdi ama sadece Trabzon'da iyi oynadı. (Galatasaray belli değil, onu katmıyorum.) Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynamayı bırak yedeklere bile zor giriyordu. Toplam oynadığı 5-6 maç vardır.
Genel olarak baktığımızda Semih tartışmasız daha iyi.
Euro 2008'de Türkiye'yi yarı finale kadar kim çıkardı adam 2.oldu gol krallığında...
Guiza'da İspanya Ligi gol kralı oldu hemde 27 golle. Bir sezonda atılan gollere bakılmaz ki.
FB'de kaç gol attı
O sezon öyle olmuş adam 19 maçta ilk 11'de oynamış yalnız 34 maçta oynasa daha çok atardısemih naaptı 17 golle gol kralı oldu o zaman o hiç