Semih Şentürk, Amedspor'a Attığı Gol Sonrası Asker Selamı Verdi

Helal olsun Semih'e. Yaptığı hareket istiklal marşımızı yuhalayanlara hainlik edenlere bayrağımıza kem gözle bakanlara. Tabii ki bütün Diyarbakır halkına yönelik bir hareket değil. Ama bu bir mesajdır, her ne olursa olsun ne için olursa olsun bayrağa istiklal marşına askere uzanan elleri kırar söylenen sözleri keserizin mesajıdır.

Yakında görürsün.

Allah aşkına gerçekçi olalım neyi göreceğiz, ha yakında İstanbul'un adı Constantine Polis olacak ha yakında Tunceli'nin adı Dersim olacak... İkisi de aynı ütopya, cumhuriyet tarihinde böyle bir isim değişikliği ne zaman görülmüş? Eğer AKP eski AKP olsaydı belki bir ihtimal derdik, her şey beklenirdi fakat son bir yıldır nasıl politika değiştirdiklerini ve milliyetçi kesime yöneldiklerini sen de biliyorsun.

Bence sen kalabalık yapma. Merak etme şikayeti de basarım. Öyle emirler vererek konuşmadan da fikrini anlatabilirsin.

Oy konusunda birşey demiyorum. Üstüme de alınmıyorum çünkü oyumu o partiye kullanmadım. Sadece şunu söylüyorum, genelleme yapılarak hain ilan edilmek bana saçma geliyor. Bunu söyledim. Herşey gayet net.

Mesela Paris'te olan patlamada herkes birlik oldu ama burada iyilik güvercini hevalimiz Selo milleti ayrıştırdı ve başarılı oldu. Biz de ise tüm muhalifler devleti suçladı. O mantıkla Fransa'da IŞİD'i destekliyor o zaman?

Bu Akademisyenler facia zaten. Hele HDP'ye oy veren Türkleri aklım almıyor ya.

Bu konuda şunu söylemek istiyorum..şimdi tabikide asker selamı yapmasında bir sakınca yoktur.ancak bunu sadece özellikle bu maç için yapılırsa sanki karşı takımı başka bir durumla itham edilmiş olur..
Bu konuda @Maskeli Fedai ye katılıyorum..hiçbir zaman Doğu takımı diye ayrım yapılmamalıdır..daha öncede Bursa maçında olmuştu bazı olaylar.keşke futbolun içine siyaset bulaşmasa daha iyi..

ya şu yerin linkini atma gözünü seveyim orda da tonla hain var ve tamamen milleti etkileyen bir yer burda da etkilenen arkadaşlar var. bak bak yorumlara bak kürtçe konuşuyormuş ondan atılmışmış ulan cahil herif malatyanın %70 i kürt her yerde kürtçe konuşanan birilerini görürsün bilip bilmeden konuşuyorlar pkk lıları savunmak için yazık

Birader orada yaşıyorsan çık delikanlı gibi bu vatan bizim biz bu vatanı seviyoruz diye bağır. Neden Diyarbakırlılar eylem yapmıyor?

Birader orada yaşıyorsan çık delikanlı gibi bu vatan bizim biz bu vatanı seviyoruz diye bağır. Neden Diyarbakırlılar eylem yapmıyor?
Sadece benim yapmamla olacak iş mi? Ben yaparım, o konuda sorun yok. Benim yapmam neyi değiştirecek?

Ne desem de fayda etmeyecek. Geri kafalı olmaya devam edin.

İlla Diyarbakır'da mı yapılması lazım? Sende çık İstanbul'da delikanlı gibi bağır ve eylemini yap. Eminim çok ses getireceksin.
)

tamam işte bende diyorum ki sen veya maskeli veya papuleoo kardeşlerim niye üstüne alınıyor sizin bu hainlerle işiniz yok bağınız yok doğru mu doğru neyi savunuyorsun
genelleme yapmıyoruz oy oranına bakıyoruz %80 bizde bu %80 lik kesime söylüyoruz. bu söylenenleri anlayacak olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum hepinizin burda duyar kasmanızın anlamı yok bu konular hassas konular vatan söz konusu ise gerisi teferruattır. o yüzden sert üslupla yazıyoruz ki hislerimiz anlaşılsın emir veren falan da yok alınganlık yapma

Sadece benim yapmamla olacak iş mi? Ben yaparım, o konuda sorun yok. Benim yapmam neyi değiştirecek?

Ne desem de fayda etmeyecek. Geri kafalı olmaya devam edin.

İnsan vücudu olarak örnek alalım, diyelim ki bir vücudun %80'ine virüs bulaşmış, şimdi bu vücuda sahip adama "aaa genelleme yapmayalım lütfen tabi ki hasta değil" dememiz mi gerekir? Bu mu mantık? Diyarbakır'da özgürce Türk bayrağını balkona asamıyorsanız işte orada sorun var demektir.

bide bu adamlar bize üniversitede ders veriyor yazık

İlla Diyarbakır'da mı yapılması lazım? Sende çık İstanbul'da delikanlı gibi bağır ve eylemini yap. Eminim çok ses getireceksin.
)
istanbulda yapılır zaten sıkıntı diyarbakırda yapılamaması
ama genellemeyelim o sevgi pıtırcıklarını

bide bu adamlar bize üniversitede ders veriyor yazık

istanbulda yapılır zaten sıkıntı diyarbakırda yapılamaması
ama genellemeyelim o sevgi pıtırcıklarını
Yapılsın işte onu diyorum, yapılır denmeyecek yapılacak.

Yapılsın işte onu diyorum, yapılır denmeyecek yapılacak.
orada zaten evlerin birçoğunda Türk bayrağı asılıdır gidersen görebilirsin
ama diyarbakırsa asamazsın asmazlar
bakın içlerinde iyi insanlarda epey var benim sınıf arkadaşım samimi bir arkadaşımda diyarbakırlı erganide oturuyor çokta iyi bir insan ama bu söylediklerimi ona da söylüyorum durum neyse o kıvırmaya gerek yok

Bu selamı Diyarbakır halkına yapmamış zaten maçta İstiklal Marşımız'ı ıslıklayanlara karşı yapmış,son olarak helal olsun diyorum .

@takas @Tolstoyevski @DangerUA!

Yüzde 80 verdi neye göre verdiğinden haberiniz var mı Diyarbakır baskı ve şiddet altında insanlar tehdit ediliyor.Sur ilçesinde insanlar hendek kazmayın dediğinde siz Erdoğanın köpeklerisiniz deyip adama işkence ediyorlar.Böyle bir durumda insanlar nasıl tepki göstersin.PKK devleti destekleyenlerin ihbar edin gereğini yapalım diyod yani infaz.Halk nasıl bağırsın bunlara.

Yüzde 80 aldı da neye göre aldı.Hdpkk algı operasyonu yaparak Diyarbakır mitinginde katil Erdoğan sloganları artırdılar millette inanıp gidip hdpye oy verdi.Hdpkk şu anda kendini bitirme politikasında kürtler hendek ve özyönetim saçmalıklarına destek vermiyor.Diyarbakırın geneli desteklemiyor şu anda hatta eylem yapıın çağrılarını iplemiyor bile

Siz böyle şehrin genelini hain ilan edersiniz ohoho kürt türk kardeştir lafları hep gümbürtüye gider.

Diyarbakır Sahabeler şehridir.Diyarbakır da İslam tarihinin kutsal mekan olarak saydığı Ulu Camii bulunmaktadır.Diyarbakır Çanakkale de çok şehit vermiştir.Böyle pkknın şehri diye tanımlayarak Diyarbakırı kötülemeyin.

Amed Kürtçe bir kelimedir ve Eyyübilere kadar dayanır. Senin bahsettiğin ise Amid'dir ve o da Asurlara dayanır ve Asurlara ait kalıntılar da Eğil ilçemizde mevcuttur [emoji6] neyse konumuz bu değil zaten.

Ne kadar komiksiniz valla gülmemek için zor duruyorum. %80 oy çıktı diye hepsi pkkli mi oluyor o oylar nasıl veriliyor hangi tehditlerle veriliyor, halk nasıl sindiriliyor biliyor musun diye sorsam evet dersin ondan sormayacağım.

Zaten insanları özellikle bütün Kürtleri pkklı olarak gösterirsek kimse kusura bakmasın ama biz ırkçılığın önde gideni oluruz. Oylara bakıpta insanları pkklı dinci hizbullahçı cumhuriyetçi demek nasıl bir zihniyetin ürünüdür ki ben bunu bir türlü anlamıyorum. İnsanları ayırırken iyi kötü olması yeterlidir. Irkçılığın her türlüsü dinimizde de haramdır.

Ben üstüme alınmam taki ismim geçene kadar. Kimseyede karıştığımız yok ve görüşümüzü beyan ediyoruz. Ama kimse kalkıpta bütün Kürtleri pkklı olarak görmesin özellikle aga sen hiç görme. Diyarbakırlı olarak ben ve maskeliyi kim bilir kaç kişiyi daha tanıyorsun bizi pkk propagandası yaparak gördün mü? Göremezsin. Sen doğudaki köylerde nasıl oy kullanıldığını biliyor musun?

kime ne anlatıyorsun aga bizde kürdüz kürtleri pkk lı görenin karşısında ilk biz dururuz zaten

karıştığın yok diyarbakır halkının çoğu pkk ya destek veriyor bizimde lafımız onlara kürtlerle falan alakası olamaz bir kürt onlar değil malatyanın da çok büyük çoğunluğu kürt niye destek vermiyoruz o zaman
bu hainler kürtlerin arkasına sığınarak kendilerine güç bulma peşinde zaten dikkat edersen aynı cümlede bile kullanmadım
kürtlerin yarısından fazlası devletine milletine bağlıdır. evet baskı olan yerleri anlıyorum ama hiç kimse baskıyla %80 oy aldıklarını söyleyemez bana oy verenlerin %95 i pkk yı da destekliyor bi ton böyle insan gördüm bizim etrafımız doğulu insanlarla dolu burda olsun istanbulda olsun
yazın çalıştığım yerde de çok vardı bunlardan bilip bilmeden konuşmuyoruz gördüklerimizi yazıyoruz

Aga bölge halkı sindirilemeye çalışılıyor yüzde 80 aldı da neye göre aldı pkknın aşırı propagandası yüzünden aldı şu surda göç edip.askere polise teşekkür edenler hdpye oy vermiştir.Ama gerçeği gördüler.Pkk eylem yapıın diyor 1 milyon nüfuslu Diyarbakırda 200 kişi zar zor çıkıyor eee nasıl pkkya destek oluyor bu?