Semih Öztürk, Serkay Tütüncü'ye Ateş Püskürdü!

Öncelikle şöyle söyleyeyim Semih'in seveni de nefret edeni de çok. Semih'i sevmeyen insanlar Serkay'ı savunuyor da adamın her hareketi ayrı bir olay :A Semih o gruba yaptıklarında yüzde yüz haklıydı. O insanlar ondan anlıyordu çünkü.
Semih çok iyi bir iz bıraktı gerçekten. Bende sevip sevmeme arasındaydım hep ama o olaydan sonra beni kendine çekti. Diğerleri koz veriyordu o da iyi değerlendiriyordu :A performansıda iyi olduğu için güzel ilerlemişti. Sonra sakatlık olunca son oyunlara katılamamıştı.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Semih çok iyi bir iz bıraktı gerçekten. Bende sevip sevmeme arasındaydım hep ama o olaydan sonra beni kendine çekti. Diğerleri koz veriyordu o da iyi değerlendiriyordu :A performansıda iyi olduğu için güzel ilerlemişti. Sonra sakatlık olunca son oyunlara katılamamıştı.
Adam çıtayı öyle bir yere koydu ki ondan sonra gelenlerin hepsi Semih'i taklit etmeye başladı :A 2016 Survivor'u çok iyiydi cidden.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Adam çıtayı öyle bir yere koydu ki ondan sonra gelenlerin hepsi Semih'i taklit etmeye başladı :A 2016 Survivor'u çok iyiydi cidden.
Son 3 sene hiç tadı kalmadı. Bu senede Batuhan iyi konuşuyordu ama onunda hakkı yenildi fakat Semih gibi hem şampiyon olmayıp hemde iz bırakan pek yarışmacı yok :A

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
konuşmalarında haklılık payı bulunuyor.yarışma açısından eleştirsin haklılık bulunuyor yada insan geldiği yeri unutmamalı lafında da haklılık bulunyor.ancak sonrasında yapılan konuşmalarında yersiz yorum yapılmış.finalde atakan ona fark attı aklı başına geldi lafı uygun söz değil.bir yarışmacının elenmesi konuşulan konuyla alaksız.birde uğursuz lafı yakışmamış.oynanılan projelerde dizi yada film tutmadı diye bu konuyla bağdaştırılması da anlamsız.işin özü şu yapılan hatalar o hatalar yolunda eleştirilip konuşulmalı.
Acun konusuna da gelirsek o konuda da Acunun yorum yapması daha uygun aslında.

• Beğendim
Reactions: kerem
Aradan kaç yıl geçmiş hala unutamamış :A :A Senin oynadığın dizinin ömrü Afili Aşk'tan kısa sürdü onu ne yapacağız :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
E4w3rr7WQAEd6ib.jpeg

• İlginç
Reactions: cookies
Açıkçası hepsinin önünü Survivor açtı...
Herşeyi kabul ederek o yarışmaya geliyorlar.
Haftalık maaş ve reklam geliride alıyorlar.

Herşeye Ok deyip o yarışmaya gidiyorlar.

Ben Yarışmaya dair açıklamalarını doğru bulmuyorum.

Survivor olmasaydı normal bir hayatta Serkay diye biri olarak yaşamaya devam edecekti.

Valla Semih hiç te az değildi hani survivora yarışmak için gelmemiş resmen kavgaya gelmiş gibiydi her dediği ve her verdiği röportaj olaydı o zamanlar gıcıktı, sinirdi malesef öyleydi eğri oturup doğru konuşalım şimdi kışkırtmadan kimse sana kışkırmaz 😉

Not : Evet Gönüllüler takımını destekliyordum ve Semih'in malesef ada hayatını sevemedim şuan yorumculukta daha sempatik 😉

Serkay olayına gelince yanlış değerlendirmiş soruyu daha ılımlı ve daha düzgün geçiştirebilirdi konuyu ..

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica