1 sezonBir şekilde yine piyasa olurdu bence peki o program ne kadar sürdüde ayrıldı serkay
1 sezonBir şekilde yine piyasa olurdu bence peki o program ne kadar sürdüde ayrıldı serkay
1 sezon
Şuan burda yorum yapanlardan sadece sen ayrı yazmaktasin. Dikkatli izleyenler benle hemfikir gördüğün gibi. Üstelik yukarıda tek taraflı bakıyorsun yazmışsın ama ben o sene herzamanki gibi kırmızı takım ve Atakan'ı tutuyordum. Mavi takım bariz bir şekilde saygısızca davranmışlardı. Semih'i tanımıyordum bile ama ozaman bile haklı o demiştim.O zamanda izlemiştim cnm benim serkay yemek yaparken yardım etmiyorsun demişti serkayda baraka yapılırken koşturduğumu herkes gördü demişti bence sen dikkatli izlememişsin zeyno
------
Artık arkada neler gördüyse tepki göstermiş
------
Öyle deme zorunda değil bence zamanında yarışmada arkada ne olaylar gördüyse öyle demek istememiş işte
Şuan burda yorum yapanlardan sadece sen ayrı yazmaktasin. Dikkatli izleyenler benle hemfikir gördüğün gibi. Üstelik yukarıda tek taraflı bakıyorsun yazmışsın ama ben o sene herzamanki gibi kırmızı takım ve Atakan'ı tutuyordum. Mavi takım bariz bir şekilde saygısızca davranmışlardı. Semih'i tanımıyordum bile ama ozaman bile haklı o demiştim.
Adam yardım etsin veya etmesin Serkay'ın sana yemek yok demeye hakkı yok ki Nihal orda yardım etti diyor. Yarışmacılara ortak yemek veriliyordu eşit bölünsün diye, kimse kimseye sen yiyemezsin diyemez.
Semih Öztürk sonuna kadar haklıdır. Serkay'a az bile söylemiş
@Angelica keşke avukatlık yapmasan bu kadar
Masumiyet yayından kaldırıldı olarak gözüküyor ama kendisinin ilk başrolüydü ve büyük bir popülerite sağladıSurvivor tarihinin en ikonik kişilerinden Semih Öztürk abimiz arkadaşa bıraktığı yerden dersini vermeye devam ediyor. Serkay Tütüncü geldiği yeri bu kadar çabuk mu unutmuş? İki dizisi daha erkenden kalkarsa Acun abisinin kapısına gelmesin.
Bu kısıım yeterli artı o dönem Semih eleştirilmedi aksine hep SMS birincisi seçilip bir sürü arkadaşını eledi. Seyirci Semih'den yanaydı. Bende net hatırlıyorum çünkü o dönem her bölüme bakan biriydimSerkayda tepki gösterdi yemeği yere dökmesi yanlıştı elbette ama orda Semih kışkırttı Serkayı o dönemde Semih eleştirildi
Bu kısıım yeterli artı o dönem Semih eleştirilmedi aksine hep SMS birincisi seçilip bir sürü arkadaşını eledi. Seyirci Semih'den yanaydı. Bende net hatırlıyorum çünkü o dönem her bölüme bakan biriydim
Durumu başlatan Serkay değil Semih net hatırlıyorum iş birliği yapıyorlardı hrşeyi beraber yapmak için anlaşmılardı ona göre hareket ediyorlardı ama Semih buna uymuyordu dikkatli izleseydin bunu görürdün yardım etsin etmesin diye birşey yok zeynepcim bunu göz ardı edemezsin yardım etmeliydi Semih yardım etmeyi seven birisin bunu anlaman lazım cnm hepsi konuşmuşsa o ortama uyacaksın ve yardım edeceksin misafir gibi oturamazsın canım benim Semih bunu yapmak istemedi Serkayda tepki gösterdi yemeği yere dökmesi yanlıştı elbette ama orda Semih kışkırttı Serkayı o dönemde Semih eleştirildi Serkayda dikkatli izlesen işte görürdün cnm benim
------
Birşeye avukatlık yapmıyorum düşüncemi yazdım o kadar
Dosi boşuna uğraşıyorsun Serkay fanı ne kadar çokmuş forumdaBu kısıım yeterli artı o dönem Semih eleştirilmedi aksine hep SMS birincisi seçilip bir sürü arkadaşını eledi. Seyirci Semih'den yanaydı. Bende net hatırlıyorum çünkü o dönem her bölüme bakan biriydim
Dosi boşuna uğraşıyorsun Serkay fanı ne kadar çokmuş forumda
Geçen sene Barış içinde hepmize iyi bakmamışsınız deyip duruyordun. Ben çok iyi izlediğimi düşünüyorum. İllaki herkes eleştirilir ama Serkay'ın yemek mevzusunu kimse savunması. Savunulacak bir hali yok o hareketin. Survivor'da birbirlerini tahrik edip tekme vs olaylarında direk tekme atan atılır, tahrik edilen değil.Serkayla tartışmasında eleştirildi hem Serkay hemde Semih eleştirdi diyorum işte dikkatli izlememişsin
Geçen sene Barış içinde hepmize iyi bakmamışsınız deyip duruyordun. Ben çok iyi izlediğimi düşünüyorum. İllaki herkes eleştirilir ama Serkay'ın yemek mevzusunu kimse savunması. Savunulacak bir hali yok o hareketin. Survivor'da birbirlerini tahrik edip tekme vs olaylarında direk tekme atan atılır, tahrik edilen değil.
Şu adamın o hareketinide savunuyorsun ya dahada birşey demiyorum artık.
Her sevdiğin insanı hatasız, eleştirilemez olarak görüyorsun. Şu psikolojiden vazgeç bence.Serkay fanı falan değilim uğraşılacak birşeyde yok konu kapattım cevap vermezseniz iyi olur..
Aynen ben pes ettimDosi boşuna uğraşıyorsun Serkay fanı ne kadar çokmuş forumda
Her sevdiğin insanı hatasız, eleştirilemez olarak görüyorsun. Şu psikolojiden vazgeç bence.
Öncelikle şöyle söyleyeyim Semih'in seveni de nefret edeni de çok. Semih'i sevmeyen insanlar Serkay'ı savunuyor da adamın her hareketi ayrı bir olay Semih o gruba yaptıklarında yüzde yüz haklıydı. O insanlar ondan anlıyordu çünkü.Aynen ben pes ettim
Ama zamanında Survivor izleyenlerin nerdeyse hepsi Semih haklıydı diyor. Şuanki durumu sadece dünkü söylem ve Serkay'ın dizileri nedeni ile ayrı görüş var
Bu arada bende senle Semih hakkında hep yazışmalar yapardım ayrı fikirdeydik ve eleştirdiğim yönleri oluyordu ama objektif bakıp bu konuda Semih haklı diyordum.