Semih Öztürk, Serkay Tütüncü'ye Ateş Püskürdü!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,187
Puanı
1,060

Survivor Ekstra'da yorumculuk yapan Semih Öztürk, zamanında Survivor'da yarıştığı Serkay Tütüncü hakkında sert sözler söyledi.

En son 'Masumiyet' dizisinde oynayan Serkay Tütüncü, Survivor All Star'a katılma ihtimali olmadığını ve bu konunun bahsinin geçmesini istemediğini söylemesi üzerine Semih Öztürk eleştiri yağmurunda bulundu ve Serkay Tütüncü'nün bu hareketine dün gece Survivor Ekstra programda sert tepki gösterdi.

Semih Öztürk, "İki dizide oynadı. Uğursuz, hiçbir dizi de tutmadı. Geçenlerde gördüm, muhabir soruyor gevşek gevşek cevap veriyor. Survivor neymiş ne işim olur gibisinden. Kardeşim sen nereden geldin? İki dizide oynadın adam mı oldun?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Semih sen nasıl adamsın acaba dön geçmişine bak öyle başkasının adamlığını sorgula Ütopyadayken senin nasıl bir adam olduğunu herkes gördü be

Reactions: Maskeli Fedai
Olayı bilmiyorum ve sadece açıklamayı okudum, oradan ne kadar boş olduğu anlaşılıyor.

Bu arada beyefendi yayınlandığı yaz Afili Aşk'ın kaç reytinglere çıktığını bilmiyormuş diyeceğim zaten konuşmuş olmak için konuştuğu besbelli.

Dün internetten yarışmayı izledim ve bitince kapatmamıştım iPad'i, açık kalmıştı. İyiki açık kalmış. Sıcağı sıcağına izledim

------

Semih sen nasıl adamsın acaba dön geçmişine bak öyle başkasının adamlığını sorgula Ütopyadayken senin nasıl bir adam olduğunu herkes gördü be

Serkay Tütüncü zamanında Survivor'da Semih'e verilecek yemeği koyarak, al yerden yala dediği an şampiyonluk şansını yok etmişti. Semih bundan dolayı ona karşı bir haklı nefreti var.

Olabilir ama adamlığını sorgulamak Semihe düşmedi haklı falanda değil bence

İstediği kadar nefret etsin okey de yalan yanlış konuşmasın bari, komik duruma düşürüyor kendini.

Reactions: 12.Adam
Ben adamın nefretinin haklılığından bahsettim, söylediği sözlere birşey demiyorum.
Şu hareketleri yapan Serkay içinde efendi saygılı bir çocuk diyemem

@Maskeli Fedai

Zeynep burdada Semih çıldırtıyor Serkay durup dururken yapmıyor değilmi neden iki taraflı bakmıyorsun konuya

Reactions: Dosi
Zeynep burdada Semih çıldırtıyor Serkay durup dururken yapmıyor değilmi neden iki taraflı bakmıyorsun konuya
Baraka yapmış ve yardım etmiş Semih'e birşey yapmamış gibi algı yaptırıp sana yemek yok diyor. Videonun en başında kim başlıyor bakarsın.
Bu kavgada herkes Semih'i haklı bulduğu için adam yollayıp durdu herkesi

Orda Semih sizi kafa kafaya vurdurtacam derken bile adam dövme olarak değil oylama dedi ama diğerlerinin aklı başka şeye çalışıyor. Sonuç kafa kafaya vuruldu

Çoğu serkayı survivor sonrası tanıdığı için(burada Semih yine haklı) onun nasıl bir pislik olduğunu bilmez.

Serkay farklı bir üslup ile zamanım yok yoğunum o yüzden katılamam diyebilirdi ama onu ünlü yapan program için yok ne survivoru demesi ikiyüzlülük oluyor.

Semihin söylediği her cümleye katılıyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle bu. Zamanında programı izlemeyenler ne olduğunu bilmiyor. Sevdiği dizilerden tanıdıkları için savunma moduna giriyorlar.

Semih'i sevmem ama bu konuda haklı. Serkay sonuçta Survivor sayesinde bir şöhret elde etti ve şimdi Survivor yarışmasını küçümser gibi röportaj vermesini doğru bulmuyorum.

O zamanda izlemiştim cnm benim serkay yemek yaparken yardım etmiyorsun demişti serkayda baraka yapılırken koşturduğumu herkes gördü demişti bence sen dikkatli izlememişsin zeyno

------

Semih'i sevmem ama bu konuda haklı. Serkay sonuçta Survivor sayesinde bir şöhret elde etti ve şimdi Survivor yarışmasını küçümser gibi röportaj vermesini doğru bulmuyorum.

Artık arkada neler gördüyse tepki göstermiş

------

Öyle deme zorunda değil bence zamanında yarışmada arkada ne olaylar gördüyse öyle demek istememiş işte

Arkada ne gördüğünü bilemem ancak Survivor olmasa şuan Serkay piyasada yoktu. Hem madem arka planda birşeyler oldu, o zaman neden Tv8'de Para Bende projesini kabul etti. Bu bildiğin ekmek yediğin kapıya tükürmek.

Arkada ne gördüğünü bilemem ancak Survivor olmasa şuan Serkay piyasada yoktu. Hem madem arka planda birşeyler oldu, o zaman neden Tv8'de Para Bende projesini kabul etti. Bu bildiğin ekmek yediğin kapıya tükürmek.

Bir şekilde yine piyasa olurdu bence peki o program ne kadar sürdüde ayrıldı serkay

Survivor tarihinin en ikonik kişilerinden Semih Öztürk abimiz arkadaşa bıraktığı yerden dersini vermeye devam ediyor. Serkay Tütüncü geldiği yeri bu kadar çabuk mu unutmuş? İki dizisi daha erkenden kalkarsa Acun abisinin kapısına gelmesin.