konuyu batırdın safiyeden sonra kimse konuya girmez
konuyu batırdın safiyeden sonra kimse konuya girmez
Teşekkür ederim.🙂 Ben de gidip dizi izleyeyim.
Önyargıları tabuları yıkıp anime izleyen bireyler çok zor bulunurken bir hanımefendinin anime izliyor olması hatta SNK bile izlemesi takdire şayan. Yabancı dizi zaten dedin sinema da vardır sende daha konuşuruz, önümüzde zaman bol.Unutmadık, unutmayacağız. Yagami Light'ın askerleriyiz. Zaten ordan aldım bu nicki. Teen wolf'da vardı bir de.🙂
Hoşbuldum. Teşekkürler🙂
Evet ben de çok seviyorum. Evet o Kira'yı unutmuşum🙂 Nika ismini de severim.
Sıraya girin lütfen
Kendini beğenmiş başka hafif egolu başka. Şimdi kendimden biliyorum hafif egoda zarar yoktur hatta bazen sempatik bile gelebilir. O dengeyi kurabildiği sürece sorun yok bence. Bunu da zaman gösterecek.
Hoooooş geldinnnnnn İyi ki geldin... Umarım gitmesin kalıcı olursun Tüh askere gidiyorsun sılanın mezeli şarkılarını dinletemicen @denizz19Malesef tek bildiğim şarkısı ...dan sonra.
nasılda sıvayıp üste çıktın böyle kaş göz arasında kıza karşı bizi batırdın kendin süttten çıkmış akkaşık misali salınıyorsun sıvacılık kurallarını altüst ettin hiç yakıştıramadımÖnyargıları tabuları yıkıp anime izleyen bireyler çok zor bulunurken bir hanımefendinin anime izliyor olması hatta SNK bile izlemesi takdire şayan. Yabancı dizi zaten dedin sinema da vardır sende daha konuşuruz, önümüzde zaman bol.
Kendini beğenmiş başka hafif egolu başka. Şimdi kendimden biliyorum hafif egoda zarar yoktur hatta bazen sempatik bile gelebilir. O dengeyi kurabildiği sürece sorun yok bence. Bunu da zaman gösterecek.
işte kız tam zamanında gelmiş hazır @denizz19 gidiyorken bir kaç yüz eleman daha kazandıralım foruma gelen zaten o bet sesi duyar duymaz terkediyordu forumuHoooooş geldinnnnnn İyi ki geldin... Umarım gitmesin kalıcı olursun Tüh askere gidiyorsun sılanın mezeli şarkılarını dinletemicen @denizz19
Kızmıymı ben erkek sandımnasılda sıvayıp üste çıktın böyle kaş göz arasında kıza karşı bizi batırdın kendin süttten çıkmış akkaşık misali salınıyorsun sıvacılık kurallarını altüst ettin hiç yakıştıramadım
neymiş neymiş bir hanımefendinin anime izlemesi takdire şayanmış falanmış filanmış eren hayranıyımda deseydin bari kibarlığın batsın kır saçlı
işte kız tam zamanında gelmiş hazır @denizz19 gidiyorken bir kaç yüz eleman daha kazandıralım foruma gelen zaten o bet sesi duyar duymaz terkediyordu forumu
bu arada ben lucifer 3. bölümüde bitirdim artık tek tek yorum yapamayacağım toplu yorum yaparım tek tek yorum yapınca dedikodu yapmaya fırsat bulamıyorum
lucifer komedi olduğu için fazla yorum gerekmiyor daha ciddi dizilerde yorumsuz geçmem zatenKızmıymı ben erkek sandım
Yaa niye kendini sıkıyorsun dizi konusunda Nasılsa forumdasın illa yetişirsin Diziler araya girdi hem. Sanırım lucifer da girdi araya
Araştırsam mı bu dediğinilucifer komedi olduğu için fazla yorum gerekmiyor daha ciddi dizilerde yorumsuz geçmem zaten
evet kızmış zaten kız olmasa erkek olsa ben niye burda yorum yapayım bir erkeğe hoşgeldin dediğim görülmemiştir böyle bir hataya düşmem
belki kazayla kız sandığım sonradan erkek olduğu anlaşılmış ama benim bu işten günahım olmayan kazai mesajlar yazmış olabilirim onun için fazla kurcalamamak lazım olaylarıAraştırsam mı bu dediğini
Seni niye batırayım la, üst mesajda sıva yaptım o ayrı ama diğer mesajda durum tespiti var. Seni ve diğer yoldaşlarımı batıracak hamleler yapmaya asla yeltenmem. Tarzım bu değildir.nasılda sıvayıp üste çıktın böyle kaş göz arasında kıza karşı bizi batırdın kendin süttten çıkmış akkaşık misali salınıyorsun sıvacılık kurallarını altüst ettin hiç yakıştıramadım
neymiş neymiş bir hanımefendinin anime izlemesi takdire şayanmış falanmış filanmış eren hayranıyımda deseydin bari kibarlığın batsın kır saçlı
işte kız tam zamanında gelmiş hazır @denizz19 gidiyorken bir kaç yüz eleman daha kazandıralım foruma gelen zaten o bet sesi duyar duymaz terkediyordu forumu
bu arada ben lucifer 3. bölümüde bitirdim artık tek tek yorum yapamayacağım toplu yorum yaparım tek tek yorum yapınca dedikodu yapmaya fırsat bulamıyorum
Teşekkürler.🙂 Evet maalesef anime izleyen pek yok. Konuşuruz hem anime tavsiyeleri de alırım. 🙂Önyargıları tabuları yıkıp anime izleyen bireyler çok zor bulunurken bir hanımefendinin anime izliyor olması hatta SNK bile izlemesi takdire şayan. Yabancı dizi zaten dedin sinema da vardır sende daha konuşuruz, önümüzde zaman bol.
Hoşbuldum. Umarım. Ortamı sevdim şimdilik buralardayım🙂Hoooooş geldinnnnnn İyi ki geldin... Umarım gitmesin kalıcı olursun Tüh askere gidiyorsun sılanın mezeli şarkılarını dinletemicen @denizz19
@mrt-06 büyü yapmış galiba, bi' hoca çağırın baksın.asato mā sadgamaya
tamasomā jyotir gamaya
mrityormāamritam gamaya
Oṁ śhānti śhānti śhāntiḥ
sham no mitrah sham varunah
sham no bhavatvaryamaa
Sham na indro brihaspatih
sham no vishnururukramah
Namo brahmane namaste
vaayo twameva pratyaksham
Brahmaasi twaameva
pratyaksham brahma vadishyaami