Çukur başlı başına rakip Sıla dinliyorsan anlaşırızKırgın çiçekler yüzünden mi?
Çukur başlı başına rakip Sıla dinliyorsan anlaşırızKırgın çiçekler yüzünden mi?
Malesef tek bildiğim şarkısı ...dan sonra.Çukur başlı başına rakip Sıla dinliyorsan anlaşırız
Seni kiralıyorum bu aşk burda bittiMalesef tek bildiğim şarkısı ...dan sonra.
Hoşbuldum. Umarım
Hangilerini izlemiyorum ki gerçekten çok fazla hangisinden başlasam bilemedim. Ara verdiklerim de var. Vikings yeni sezon başladı onu izliyorum bu aralar. Bir de Z nation
Hoşbuldum. Umarım
Çukur başlı başına rakip Sıla dinliyorsan anlaşırız
Malesef tek bildiğim şarkısı ...dan sonra.
İşte dün neysem bugünde oyum hiç değişmedimDeniz, bu konuşmayı ben de ilk geldiğimde senle yaşamıştık burada görünce onu hatırladım Yabancı diziler saymıştım sen de yok ben izlemiyorum ama Sıla dinliyorsan anlaşırız demiştin O zaman da zevksizdin hala zevksizsin
Kira_Nika Hoşgeldin aramıza İzlediğin diziler güzel sen boşver Deniz'i onun izlediklerini izlememen en doğrusu zaten
Daredevil çok severim. Gothama bir ara ben de devam edeceğim. Arrow ve Flash belki devam ederim çok sıktı. Bates motel izlemiyorum.Bende çok izledimde ara verdim bayadır Daredevil,The Flash,Gotham, Arrow Bates Motel bayağı var yani devam edeceğim inşallah tabii
Hoşbuldum. Evet onu ben de fark ettim🙂Deniz, bu konuşmayı ben de ilk geldiğimde senle yaşamıştık burada görünce onu hatırladım Yabancı diziler saymıştım sen de yok ben izlemiyorum ama Sıla dinliyorsan anlaşırız demiştin O zaman da zevksizdin hala zevksizsin
Kira_Nika Hoşgeldin aramıza İzlediğin diziler güzel sen boşver Deniz'i onun izlediklerini izlememen en doğrusu zaten
Daredevil çok severim. Gothama bir ara ben de devam edeceğim. Arrow ve Flash belki devam ederim çok sıktı. Bates motel izlemiyorum.
Jessica Jones da güzel hele ki David Tennant hayranıysan The 100 ise tek kelimeyle harika yeni sezon çıksa da izlesem.🙂Ne güzel Gotham ilk sezonda kaldım bende Arrowda 3.sezondayım işte Bates Motel son sezonu izleyemedim inşallah izlicem Jessica Jones The 100 bunlarda var daha
Jessica Jones da güzel hele ki David Tennant hayranıysan The 100 ise tek kelimeyle harika yeni sezon çıksa da izlesem.🙂
Bu arada Doctor who da yarım kaldı. David Tennant gittikten sonra matt Smith'e zor alışmıştım o da gitti sonra alışamadığım için yarım kaldı. Yavaş yavaş arayı kapatırsın. 🙂David Tennant kızkardeşim Doktor who hayranıdır bende hayran oldum tabii The 100 ilk sezon kaldım işte net sorunu laptop sorunu derken kaldı dizilerim
Bu arada Doctor who da yarım kaldı. David Tennant gittikten sonra matt Smith'e zor alışmıştım o da gitti sonra alışamadığım için yarım kaldı. Yavaş yavaş arayı kapatırsın. 🙂
Hayırlısı🙂Valla Doctor who kızkardeşim izler ben ara ara izledim onla çok güzel diziydi öyle yapmaya çalışacağım kayseriye döneyimde bi
Azeri yok zaten Azerbaycan Türkü var.Yeter artık, sıkıldım. Forumumda Azeri istemiyorum. @mrt-06 bu işe bir çare bul, Azeri10.net kur kurtul.
Hoş geldin.
işte cevaplamaktan kaçtığım soru hayır Kira değil.@Kira_Nika senin gerçek ismin ne Kirami gerçek ismin
işte cevaplamaktan kaçtığım soru hayır Kira değil.