'Seksenler' Sezon Finali Yapıyor! Rasim Öztekin'in Durumu Ne Olacak? | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,650
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Seksenler.png

'Seksenler' dizisi sezon finali yapıyor!

Yapımcılığını Mint Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bora Tekay'ın oturduğu, başrollerini; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İrfan Kangı ve Özlem Tokaslan'ın paylaştığı dizi bugün (pazartesi) yayınlanan bölümüyle sezon finali yapacak.

Öte yandan dizide Fehmi karakterine hayat veren Rasim Öztekin'in geçtiğimiz ay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından karakterin hikayesinin devamı merak konusu haline gelmişti. Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, cuma günü köşesinde şöyle bir yazı kaleme alarak dizi ile ilgili gelişmeler hakkında bir bilgi verdi:
‘Seksenler’ devam ediyor. Peki Fehmi’siz nasıl olacak? “Üzerinde çalışıyoruz. Hikayede bazı değişiklikler yaşanacak. Ama daha netleşmedi” dedi Güven. Onlar için de gerçekten çok ama çok zor bir durum.
'Seksenler' yeni sezonuyla yakında TRT 1'de!

Son düzenleme:
Mavera'nın tekrarının konması diziyi gece izleyemeyenler için güzel olacaktır. Öte yandan binde bir denk geliyorum da dizi günlük olduğundan beri zaten bozdu. Fehmi de dizinin temel taşıydı. Final yapsalar güzel olur.
İlk başladığında iki dönemli (1980-2010) işlendiğinden Fehmi karakterinin var olduğu gösteriliyordu, o yüzden bir çözüm arıyorlar bence. Yerine yeni bir isim gelecek gibi duruyor, ama ben gelmesi taraftarı değilim. Dediğin gibi bu sezon çok bozdu. Hazır ara da vermişken güzel bir bölüm çekip tadında "kalmayan tadıyla" bitirsinler.

İlk başladığında iki dönemli (1980-2010) işlendiğinden Fehmi karakterinin var olduğu gösteriliyordu, o yüzden bir çözüm arıyorlar bence. Yerine yeni bir isim gelecek gibi duruyor, ama ben gelmesi taraftarı değilim. Dediğin gibi bu sezon çok bozdu. Hazır ara da vermişken güzel bir bölüm çekip tadında "kalmayan tadıyla" bitirsinler.
Yerine yeni isim getirirlerse aşırı büyük bir saçmalık ve saygısızlık olur. Umarım öyle bir şey yapmaya kalkmazlar. Dediğin gibi kalmayan tadında bitirsinler bari yoksa kendileri için de kötü olacak. Diziyi kimse iyi anmaz bu şekilde.

Yerine yeni isim getirirlerse aşırı büyük bir saçmalık ve saygısızlık olur. Umarım öyle bir şey yapmaya kalkmazlar. Dediğin gibi kalmayan tadında bitirsinler bari yoksa kendileri için de kötü olacak. Diziyi kimse iyi anmaz bu şekilde.
En yakın örneği Vatan Şaşmaz. Yerine yeni bir isim getirmediler, umarım bunda da öyle olur ama yapım şirketine bu sefer güvenmiyorum. Bir iki haftaya bu konunun netleşeceğini düşünüyorum, doğru kararı verirler umarım.

Hikaye olarakta 90'lı yıllara girdiler. Seksenler olarak devam etmeleri aşırı saçma zaten.

Mecburen yeni Fehmi.Hikayede değişirse Çocuklar Duymasın gibi olmasında

En yakın örneği Vatan Şaşmaz. Yerine yeni bir isim getirmediler, umarım bunda da öyle olur ama yapım şirketine bu sefer güvenmiyorum. Bir iki haftaya bu konunun netleşeceğini düşünüyorum, doğru kararı verirler umarım.

Hikaye olarakta 90'lı yıllara girdiler. Seksenler olarak devam etmeleri aşırı saçma zaten.
Vatan Şaşmaz başrol değildi, ondan gerek de duymamış olabilirler. Bu arada Vatan Şaşmaz deyince ona da cidden çok ayıp ettiler, adamı resmen unutmuşlardı.

E yuh. Diziyi cidden devam ettirmek için devam ettiriyorlar. Birol Güven yeni dizileri tutmuyor diye mi hep eski dizileri ısrarla yeniden çekiyor bilmiyorum ama cidden çok saçmaladı, sektörden çekilse mi artık. Ya da efsane dizilerin adını bklamadan yeni senaryolar mı denese.

Vatan Şaşmaz başrol değildi, ondan gerek de duymamış olabilirler. Bu arada Vatan Şaşmaz deyince ona da cidden çok ayıp ettiler, adamı resmen unutmuşlardı.

E yuh. Diziyi cidden devam ettirmek için devam ettiriyorlar. Birol Güven yeni dizileri tutmuyor diye mi hep eski dizileri ısrarla yeniden çekiyor bilmiyorum ama cidden çok saçmaladı, sektörden çekilse mi artık. Ya da efsane dizilerin adını bklamadan yeni senaryolar mı denese.
Her yapımcı eski diziyi getiriyor zaten

• İlginç
Reactions: slhttnmtl

Karaktere bir veda bile edilmemişti, o konuda cidden çok haksızlık edildi. :(

Suyunu çıkarana kadar devam ettirmek istiyor Birol Güven. Özel kanalların açılışı ve bir kaç siyasi olay işleniyordu en son dizide ve bu da 1990'ın yazına denk geliyor. Yeni dizileri tutmayınca eskilere merak saldı, Seksenler bittikten sonra Çocuklar Duymasın'ı, En Son Babalar Duyar'ı falan yeniden başlatırsa şaşırmam.

Ama şöyle yapabilirler. Eskide geçen tarihte 89 muydu neydi en son fehmi kamyon şöförlüğüne başlar ve uzun yol şöförü olduğu için gelmez. Günümüzde geçen zamanda da ölü gösterirler zaten. Tabii onlar daha çok düşünmüşlerdir de bu ilk aklıma geleni.

Suyunu çıkarana kadar devam ettirmek istiyor Birol Güven. Özel kanalların açılışı ve bir kaç siyasi olay işleniyordu en son dizide ve bu da 1990'ın yazına denk geliyor. Yeni dizileri tutmayınca eskilere merak saldı, Seksenler bittikten sonra Çocuklar Duymasın'ı, En Son Babalar Duyar'ı falan yeniden başlatırsa şaşırmam.
En son babalar duyar'ı başlattı zateen.Babam Sağolsun atv'de .Ayrılsakda Beraberizide

Ama şöyle yapabilirler. Eskide geçen tarihte 89 muydu neydi en son fehmi kamyon şöförlüğüne başlar ve uzun yol şöförü olduğu için gelmez. Günümüzde geçen zamanda da ölü gösterirler zaten. Tabii onlar daha çok düşünmüşlerdir de bu ilk aklı.a geleni.
Mantıklı bir senaryo yazılabilir, ama o mantık Birol Güven ve ekibinden çıkar mı bilmem. Ayvalık'da yazlığı var karakterin, pandemi riski arttıkça oraya göndermişler karakteri. Orada bir şey gelebilir başına.

Cidden, başka bir açıklaması yok çünkü. Çocuklar Duymasın'ı da bambaşka bir hale getirmişti. En Son Babalar Duyar konusunda ben de korkuyorum ve her ne kadar ikincisini çekmiş olsa da Ayrılsak Da Beraberiz'i yeniden çekmeye çalışacaklar diye korkuyorum.

Cidden, başka bir açıklaması yok çünkü. Çocuklar Duymasın'ı da bambaşka bir hale getirmişti. En Son Babalar Duyar konusunda ben de korkuyorum ve her ne kadar ikincisini çekmiş olsa da Ayrılsak Da Beraberiz'i yeniden çekmeye çalışacaklar diye korkuyorum.
Çocuklar Duymasın farklı bir son ile bitecek denildi, ama sonu bile olmadı. Yarım yamalak bir final ile bitirdi. :(

Eski dizileri çekecek olursa ESBD'yi eski kadrosu ile çekse tutar, çünkü izlenen ve sevilen diziydi.

Mantıklı bir senaryo yazılabilir, ama o mantık Birol Güven ve ekibinden çıkar mı bilmem. Ayvalık'da yazlığı var karakterin, pandemi riski arttıkça oraya göndermişler karakteri. Orada bir şey gelebilir başına.
Haklısın Birol Güven her diziyi batırdığı gibi bu dizinin de suyu kendi sayesinde ısındı ve bundan sonra daha çok ısınacak bence. Umalım da en saçma benim dediğim gibi yapılsın ondan bile daha saçma fikirle gelme potansiyeli var kendinin 😂

Rasim Öztekin'in anısına saygı duyup bitirsinler. Yeni oyuncu falan bulmaya kalkarlarsa çok büyük ayıp olur o yüzden uzatmanın anlamı yok.

Ayrılsakda Beraberiz çektiler zaten.Yeniden tv 8'de .En Son Babalar Duyarda çekildi.atv'de Babam Sağolsun

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Çocuklar Duymasın farklı bir son ile bitecek denildi, ama sonu bile olmadı. Yarım yamalak bir final ile bitirdi. :(

Eski dizileri çekecek olursa ESBD'yi eski kadrosu ile çekse tutar, çünkü izlenen ve sevilen diziydi.
Aman aman son mon yapmasınlar burada noktalasın.

Aslında o konuda haklısın sonuçta 2. kez de denenmemiş bir dizi ama cidden bozmamaları lazım. Ölen oyuncuları bir şekilde diziden çıkarıp veya yerine cidden o karakterlere uyacak isimleri getirip eski karakterlerle yollarına devam etseler daha iyi olur.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aman aman son mon yapmasınlar burada noktalasın.

Aslında o konuda haklısın sonuçta 2. kez de denenmemiş bir dizi ama cidden bozmamaları lazım. Ölen oyuncuları bir şekilde diziden çıkarıp veya yerine cidden o karakterlere uyacak isimleri getirip eski karakterlerle yollarına devam etseler daha iyi olur.
Kadın isterse dizisi yeniden çekilmeli bence. Esamesi bile okunmuyor şu an bwlki bilen bile yoktur ama enfes bir işti