Ayrılsak Da Beraberiz'in yeniden çekildiğinden bahsetmiştim de ESBD'ın yeniden çekildiğini bilmiyordum.Ayrılsakda Beraberiz çektiler zaten.Yeniden tv 8'de .En Son Babalar Duyarda çekildi.atv'de Babam Sağolsun
Ayrılsak Da Beraberiz'in yeniden çekildiğinden bahsetmiştim de ESBD'ın yeniden çekildiğini bilmiyordum.Ayrılsakda Beraberiz çektiler zaten.Yeniden tv 8'de .En Son Babalar Duyarda çekildi.atv'de Babam Sağolsun
Aşk hikayesi varya ona dönüşmesinde .Avukat ve Fehmı'hnın yeğeni.Hikaye değişecek demiş, ama detay vermemiş. Çocuklar Duymasın gibi olmaz, olursa da TRT müsade etmez diye düşünüyorum.
Onun devamı Kadın Severse çekildi tutmadı.Arka Sıradakiler çekildi tutmadıKadın isterse dizisi yeniden çekilmeli bence. Esamesi bile okunmuyor şu an bwlki bilen bile yoktur ama enfes bir işti
O konuyu tamamen saçmaladılar ve Nazlı-Ergun aşkı gibi bir şey yapmaya çalıştılar. Daha fazla uzamaz umarım o olay.Aşk hikayesi varya ona dönüşmesinde .Avukat ve Fehmı'hnın yeğeni.
Ay evet Show Max'de tekrarlarına denk gelmiştim cidden mükemmel bir işti. Masumiyet final yaparsa eğer Hülya Avşar da ekranlardan çok uzaklaşmamış olur da o dizi en son Ay Yapım'ın dizisi değil miydi.Kadın isterse dizisi yeniden çekilmeli bence. Esamesi bile okunmuyor şu an bwlki bilen bile yoktur ama enfes bir işti
Kadın İsterse starda mınt projesiydi.Yani Birol GüvenAy evet Show Max'de tekrarlarına denk gelmiştim cidden mükemmel bir işti. Masumiyet final yaparsa eğer Hülya Avşar da ekranlardan çok uzaklaşmamış olur da o dizi en son Ay Yapım'ın dizisi değil miydi.
Yani konuları tekrarladılar.Bir aile gitti.Bir aile geldi.O konuyu tamamen saçmaladılar ve Nazlı-Ergun aşkı gibi bir şey yapmaya çalıştılar. Daha fazla uzamaz umarım o olay.
Evet, bu durumu izleyici pek sevmedi ama.Yani konuları tekrarladılar.Bir aile gitti.Bir aile geldi.
Türk milleti öyle sevmez.Hep Türk dizileri konuları tekrarlar.Arda bakarım.Bakıyon mu sen?Evet, bu durumu izleyici pek sevmedi ama.
Ben de birol güven diye hatırlıyorum ama sonradan o dizisinin de kıymetini bilememişti.Ay evet Show Max'de tekrarlarına denk gelmiştim cidden mükemmel bir işti. Masumiyet final yaparsa eğer Hülya Avşar da ekranlardan çok uzaklaşmamış olur da o dizi en son Ay Yapım'ın dizisi değil miydi.
Kadın İsterse starda mınt projesiydi.Yani Birol Güven
------
Yani konuları tekrarladılar.Bir aile gitti.Bir aile geldi.
Denk geldikçe bakmaya çalışıyorum, kaçırdığım bölümlerin bazılarını da internetten tamamlıyorum.Türk milleti öyle sevmez.Hep Türk dizileri konuları tekrarlar.Arda bakarım.Bakıyon mu sen?
Aynen ortakEkli dosyayı görüntüle 101403
Dizi sonrasında Show TV'ye geçmiş.
Ayrıca bu bölümün başında da Ay Yapım'ın dizisi olduğu gözüküyor. Zaten sonradan almışlar diziyi.
Aa evet haklısın sen deyince şimdi hatırladım ama tekrar denenebilir bence. Çünkü komedinin içine entrikanın harmanlandığı bir diziydi. Sabaha karşı yayınlanıyordu oradan izlemiştim. Keyifliydi.Aşk hikayesi varya ona dönüşmesinde .Avukat ve Fehmı'hnın yeğeni.
------
Onun devamı Kadın Severse çekildi tutmadı.Arka Sıradakiler çekildi tutmadı
atv'deydi dizi.Aa evet haklısın sen deyince şimdi hatırladım ama tekrar denenebilir bence. Çünkü komedinin içine entrikanın harmanlandığı bir diziydi. Sabaha karşı yayınlanıyordu oradan izlemiştim. Keyifliydi.
İyi olmuş. En azından yeni sezona kadar başlamaz herhalde bir.
Bence de başlamaz. Zaten mayıs ortasına Mavera yayınlanacak, sonrasında da kanal başak bir dizi yayınlanır. Yazın da devam etmez herhalde.İyi olmuş. En azından yeni sezona kadar başlamaz herhalde bir.
Aynen, hele yazın ve akşamüzeri oturup izleyecek insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez.Bence de başlamaz. Zaten mayıs ortasına Mavera yayınlanacak, sonrasında da kanal başak bir dizi yayınlanır. Yazın da devam etmez herhalde.
Aslında yazın PT'de ilgi görebilirdi ilk sezonlar gibi olsaydı, ama senaryo şu an çok saçma bir hal aldığı için imkansız.Aynen, hele yazın ve akşamüzeri oturup izleyecek insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez.
Ha aynen bozmasalar ilk dediğin doğruydu, hafta içi olsa AB'de 4+ ü bile görebilirdi.Aslında yazın PT'de ilgi görebilirdi ilk sezonlar gibi olsaydı, ama senaryo şu an çok saçma bir hal aldığı için imkansız.