2x6'dayım Kramer'in seviyesi baya bir yükseldiKramer televizyon tarihinin en efsane karakterlerinden biridir. Hatırladıkça güldüğüm çok sahnesi vardır.
Tatlı Hayat İrfan'ın direkt fikir babası galiba bir de
2x6'dayım Kramer'in seviyesi baya bir yükseldiKramer televizyon tarihinin en efsane karakterlerinden biridir. Hatırladıkça güldüğüm çok sahnesi vardır.
2x6'dayım Kramer'in seviyesi baya bir yükseldiÇok az çıkıyor ama çıktığı her sahne sağlam ayrı bir ruh hastası
Tatlı Hayat İrfan'ın direkt fikir babası galiba bir de
Bir de Jerry Seinfeld kurgusal bir karakter değilmiş gerçek karaktermiş buna da şaşırdımDaha da yükselecektir.
Tatlı Hayat, The Jeffersons'ın uyarlaması ve o dizi daha eski. Fakat İrfan'ın karşılığı orada da var mıydı bilmiyorum. Ama evet bundan bağımsız olarak İrfan ile benzerlikleri var.
Forumda Seinfeldseverler olarak yeniden çoğalmaya başlamamız sevindirici.3x10'u bitirdim dizi çooook iyi
George ve Kramer çok orijinal karakterler ve neredeyse her sahneleri güldürüyorKramer'den zaten böyle bir performans bekliyordum ama George Costanzo beni baya şaşırttı
Geçmiş mesajlarda @cevaa ortağım George bu tiple nasıl bu kadar kız tavlıyor demiş sklgjlskjksjkgkl
Ben ona pek şaşırmadım ya kültür farkı işteBizde bu tarz tiplerin kız tavlaması zor olsa da tavlarlar ama Amerika'da kız tavlamak o kadar zor değil bence
İlk iki sezon çerezlik ama güzel diyordum da 3.sezonda baya aşıyor dizi kendini konular aşırı iyiForumda Seinfeldseverler olarak yeniden çoğalmaya başlamamız sevindirici.
Yorumlarını gördükçe ben de özeniyorum. 2021'de Netflix'e gelince ikinci tura başlarım diyordum ama galiba onu beklemeyeceğim.
Fazla ortalarda gözükmemesine rağmen o da efsane bir karakter gerçekten.6.sezonun yarısını geçtim
Newman'li bölümler de ayrı güzel oluyor çok iyi yan karakter
3-4 bölümde 2-3 dakika çıkıyor ama boş sahnesi yok ciddenFazla ortalarda gözükmemesine rağmen o da efsane bir karakter gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?