Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

8x22

Güzel bir sezonu daha geride bıraktık bence. Sezon finalini de beğendim. :)

Kramer birçok zaman kendini ait olmadığı bir ortamda buluveriyor ve sonrasında verdiği o tepkiler gerçekten inanılmaz sempatik. :D Her haliyle güldürebilen ender karakterlerden birisi bence. :)

George'a ben de pek üzülmedim. Yankee işi uzun bir süredir sürüyordu ve bu sezon oradaki işi bitti. Bakalım gelecek sezon nasıl bir görüntüde olacak? :)

Bu arada şimdi aklıma geldi de sanırım 20 ya da 21. bölümde Jerry ile Kramer'ın göğüs kıllarıyla ilgili bir sahnesi vardı o sahneye de çok gülmüştüm. Geç oldu ama yine de belirtmek istedim. :D

Puanım: 9/10
Sezona Puanım: 9/10

8x22

Güzel bir sezonu daha geride bıraktık bence. Sezon finalini de beğendim. :)

Kramer birçok zaman kendini ait olmadığı bir ortamda buluveriyor ve sonrasında verdiği o tepkiler gerçekten inanılmaz sempatik. :D Her haliyle güldürebilen ender karakterlerden birisi bence. :)

George'a ben de pek üzülmedim. Yankee işi uzun bir süredir sürüyordu ve bu sezon oradaki işi bitti. Bakalım gelecek sezon nasıl bir görüntüde olacak? :)

Bu arada şimdi aklıma geldi de sanırım 20 ya da 21. bölümde Jerry ile Kramer'ın göğüs kıllarıyla ilgili bir sahnesi vardı o sahneye de çok gülmüştüm. Geç oldu ama yine de belirtmek istedim. :D

Sezona Puanım: 9/10
Yankee olayının bitmesinden bahsetmeyi unutmuşum. Çok ani oldu sanki o olay salaklığının kurbanı oldu George. :D

Kramer için aynen katılıyorum. Muhteşem bir karakter ya. :D

Yankee olayının bitmesinden bahsetmeyi unutmuşum. Çok ani oldu sanki o olay salaklığının kurbanı oldu George. :D

Kramer için aynen katılıyorum. Muhteşem bir karakter ya. :D
George neden kovulmuştu ya ben tam hatırlayamadım? Tavukçu ve enteresan patronun telefon rekabetinden sonra mı kovulmuştu? :D

9x1

Vay be değişik hislerle başladım sezona. Yıllar sonra bir efsanenin daha final sezonu. :(

Diziye alışma bölümüydü her sezon açılışı gibi. Bıyık olayı tuhaf ve güzeldi. Kramer olayı farklı bir boyuta taşıdı tabii. :D

George her geçen sezon sınırlarını zorluyor. Özellikle işle ilgili ilk sahneleri çok komikti. :D

Jerry'nin yeniden diziye başlayacak olması iyi olur. :)

8+ /10

9x1

Çok güzel bir açılış oldu bence. Yüzümdeki gülme ifadesi neredeyse hiç eksik olmadı. Özlemişim diziyi. :D

Bıyıklar baya güldürdü. Ben bölümün geneline yayacaklar diye düşünmüştüm ama kısa kestiler.

George bildiğimiz gibi zaten. :D Kramer da yine tuhaf bir ilgiden dolayı başına bela açtı. Jerry'nin komedyenlik rekabeti ve Elaine'in her zamanki erkek arkadaş problemleri... Kısacası dizi formunu korumuş. :D

9x2

Çok güzel bölümdü. :D

Kramer ve stajyeri bölüme damgasını vurdu. Sesli güldüm pek çok sahnesinde. :D

George utanmazlıkta sınır tanımıyor. Gurur, onur falan bunlar George'un kitabında olmayan şeyler tabii. :A

Jerry güzel kızları harcamaya devam ediyor. :( O değişik sesli konuşma olayı komikti ama. :D

Elaine'in hikayesi sıkıcı gidiyor bence. O adam çıksın tamamen. :D

9/10

9x3

Bir önceki bölüm kadar iyi olmasa da güzeldi. :D

Bir ara Jerry ve Elaine gerçekten evleniyorlar mı dedim final sezonu da olunca ama çok çabuk geçti. :D

8/10

9x4

Cuma günü izlemiştim bu bölümü de yorumu es geçmişim. :D

Dizinin ortalamasının biraz altında bölümdü. George'un olayı abartıydı. Jerry'nin antrenörü olayını da sevmedim.

Elaine ve Kramer ile ilgili kısımlar güzeldi ama. :D

8- /10

9x2

Ben de bu bölümü cuma günü izlemiştim. :D

Jerry ve takıntıları bu bölümde de kendini belli etti. Biz onu bu takıntılarıyla da seviyoruz tabii. :D

George'un iş bulma süreci beklediğimden daha eğlenceli gidiyor. Bu bölümde numarası anlaşılınca yine yüzsüzlükte sınır tanımadı. Şüphesiz dizi tarihinin en yüzsüz karakteri. :D

Kramer'ın yanına gelen stajyer de tam Kramer'lıktı. O sahneler de güzeldi.

9x3

Güzel bölümdü bence de.

Jerry'nin duygu sahneleri iyiydi. Sonradan işin içine hemen hepsi girdi gerçi. :D

Kramer yine farklı bir uğraş peşindeydi.

George'un annesinin ve babasının sahneleri de iyiydi yine.

Puanım: 8.5/10

9x5

Dizinin ortalamasının epey altında bir bölümdü. Evlat olduğu halde sevilmeyen George kısmı dışında güldüren bir yer olmadı. :)

7/10

9x6

Güzel bir bölümdü. Kramer damga vurdu bölüme. Beyazıt Öztürklüğe soyunduğu sahneler harikaydı. :A

Oyuncak koleksiyonu da güzeldi. :D

9- /10

9x7

Fena değildi. George'un fotoğraf olayı bölümün en iyi kısmıydı. :D

8/10

--------

9x8

O nasıl senaryoydu öyle. :D İzlediğim en ilginç dizi bölümlerinden oldu. İzlerken öyle çok aşırı zevk almadım ama yüksek puanı hak ediyor. Dizinin en akılda kalıcı ve tekrar izlenesi bölümlerinden şüphesiz. :):)

9/10

9x9

İyi bölümdü genel olarak. Kramer'ın banyo hesaplamalarıyla başlayan süreç komikti. :A

8/10

-----------------

9x10

Çok uykum varken izlemek gibi bir hata yaptım ama sahura kadar oyalanacak bir şeyler bulmam şarttı. George'un babasının uydurma bayramıyla geçti genel olarak. :D

Bryan Cranston'ı yeniden görmek güzeldi. :)

Puanı bol veriyorum uykulu olduğumdan dolayı. :D

8- /10

Bu arada baya gaza bastım ama tatilde izlemeyeceğim o arada bana yetişirsin. Tatil dönüşü finali yaparız. :):) @gundix123

Tatilde ben de izleyemeyeceğim muhtemelen. :D @OzaN Ama tatil gelmeden yetişmeye çalışırım ben yine de. :)

9x11

Tatil öncesi son bölümdü. Tam ortada ara vermiş oldum, ayarladığım bir şey değildi. :D

Akılda kalıcı bölümlerden biriydi. George iyi twix reklamı yaptı. :A

Kramer'ın arabaya alıcı gözüyle bakması komikti. :D En sonundaki ifadesi ise resmen 1 puan yükseltme sebebi oldu. Süper adam ya. :A

9- /10

9x12 9x13 9x14

@gundix123 senden umudu kesip devam etmeye başladım.:(

Çarşamba ve Perşembe izledim bölümleri ama yorumlar şimdiye kaldı, aslında pek bir şey kalmadı. :D

Genel olarak iyiydi ama çok harika da değildi. George'un eşsiz cüzdanı, Jerry ve içeri almadığı komşusu, Jerry ile dalga geçen kadına Kramer'ın tepkileri akılda kalanlar. :D

Üçüne ortak:

8/10

9x16

Güzel bölümdü. George'un zirvede bırakma olayı komikti. :D

8/10

------------

9x17

Ortalama bölümdü, pek tat alamadım doğrusu. :)

7/10