Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Reactions: xdragxx
Yoğun dönemde olduğum için daha relax modda rastgele izlemenin daha doğru olduğunu fark ettim yoksa ruh haline göre keyif seyri de değişiyor biraz malum
Rastgele derken bölümleri rastgele seçip mi izleyeceksin yoksa arada açıp sırayla mı bakacaksın?

Bölümler arasında çok bağlantı yok gibi gözükse de 4.sezonla beraber bağlantılar artıyor bence

Reactions: Tolstoyevski

Baksana @xdragxx iki ayrı zamanda ilkin 5.7 verip sonra 8 puan vermiş aynı bölüme

Beni yalnız bırakmak zorunda kaldı
aslında doğru olanı çünkü aynı tarz iki diziyi eş zamamlı izlemek doğru değil
bu şekilde 2 katı daha fazla Friends'in gölgesinde kalıyor yoksa

Kendi bilir yapacak bir şey yok
Bu aralar daha çok çift tarzı diziler izlemek istiyorsa Friends daha uygun bir seçim olur
Ama geçmişte de dizilerde ilişki olmasına karşıyım demişti cidden ne istediğini ben kend adıma anlamadım

Son cümleni anlamadım aynı anda izlerse Friends'i gölgesinde mi kalır diyorsun?

Reactions: Dosi
Rastgele derken bölümleri rastgele seçip mi izleyeceksin yoksa arada açıp sırayla mı bakacaksın?

Bölümler arasında çok bağlantı yok gibi gözükse de 4.sezonla beraber bağlantılar artıyor bence

Şu aşamada belirsiz fakat güya @Dosi çok sevdiği bölümleri söyleyecekti ben de öyle izleyecektim ama sadece yorum yazıyor

IMDB puanlarına göre de gidebilirim o kadar da bağlantı yok nasılsa.

Şu aşamada belirsiz fakat güya @Dosi çok sevdiği bölümleri söyleyecekti ben de öyle izleyecektim ama sadece yorum yazıyor

Bana göre o şekilde izleyeceksen sonraya bırakman daha iyi

Çok iyi bir bölüm önerilse bile karakterlerin değişiminden bağımsız bir şekilde izleyeceğin için diziyi sürekli izleyen bir kişinin aldığı tadı alman zaten mümkün olmaz

LM'nin en iyi bölümü atıyorum 65.bölüm olsun LM'yi 3-4 bölüm izleyen birinin 65.bölümü izleyerek alacağı tadla 64 bölüm boyunca bir kişinin aldığı tadın aynı olmasının mümkünatı yok ki.

Demek istediğim:
Friends'i daha çok beğendiği belli ve ve misal normalde Seinfeld'i izleyip atıyorum 8.5 puan verecekse, Friends ile izlerken o puan 8 altına bile düşebiliyor
ben de aynı anda izleyip kıyslama yoluna gitseydim bu diziden şuan aldığımdan daha az keyif alırdım.

LM'de bağlantılar çok vardı ama bunda yok ki sonraki bölümlerle

Ama zaten ben diziyi bırakmadım, bu aralar devam edeceğim relax moddayken acele etmeyip

LM'de bağlantılar çok vardı ama bunda yok ki sonraki bölümlerle

Ama zaten ben diziyi bırakmadım, bu aralar devam edeceğim relax moddayken acele etmeyip
Ya tabii bağlantı olarak LM gibi değil
Demek istediğim başka bir şeydi

Diziyi sürekli izleyen bir insanın atıyorum Imbd puanı olarak fazla olan bir bölümden alacağı tadla arada komik bölüm izleyim diyen kişinin alacağı tad aynı olamaz onu demek istiyorum

------

Çok normal aslında

Seinfeld'in ilk 2 sezonunun ortalama olduğunu dizinin fanları bile belirtiyor
İlk 2 sezonlar bakımından Friends daha iyi olabilir bana göre de ama önemli olan 3. ve 4.sezondaki düşünceler

Çünkü 3'ün 16.cı bölümünden itibaren bence Friends'te bir düşüş söz konusu. Amaaaa kimin ne istediğine bağlı tabii. Benim bir komedi dizisinden istediğim şeyler daha farklı ondan benim için düşüş söz konusu olabilir

------

Hemen sinir bozucu at sana vereceğim cevap daha uzun diye sona bıraktım @Dosi

Son düzenleme:

Şu aralar ansızın da devam edebilirim rastgele imdb'ye de bakabilirim ama elbette rastgele izleyince tam verim alınmaz o konuda katılıyorum, duruma ve ruh haline göre artık hareket edecek gibiyiz.

Ya Friends benim çok sevdiğim bir dizi hatta en sevdiğim dizi. Çocukluğumdan beri en az 10 kere izleyip okul çağında arkadaşlar ile sık sık konuştuğumuz ve her akşam ekran başına geçip hiç kaçırmadığım bir dizi ve ayrı bir bağ kurmuşum dizi ile ama kıyaslama işlerine pek girmiyorum çünkü herkesin zevki farklıdır 😊
10 sezon sürmüş bir dizi ve tabiki durgun olan kısımlar var. Bu her dizi için geçerli.
------

Sensiz daha 4 bölüm izledim be

3×6 baya iyi. Bak ona bakabilirsin ama Friends'i azalttığında
güme gitmesin bölüm

Durgunluk değil olay
Durgunluktan ziyade bir komedi dizisinde ilişkiler komedinin önüne geçerse bende soğuma oluyor. 3x16'dan sezon finaline kadar neredeyse hep Rachel-Ross konusu vardı. 4.sezon başladı şimdi de Chandler Joey'in sevgilisine aşık oldu. Öbür sezon Chandler Monica olacak
Yani bu dizide artık ilişkiler komedinin önüne geçecek. Seinfeld'i çok daha üstün görme sebebim bu işte
Neredeyse sıfır ilişki ve salt komedi

Duruma göre bakarız artık geç de olsa cevap alabildim hiç değilse

benimde bazı rahatsızlıklarım oldu o konuda. Sen son sezonları izlediğinde ozaman baya sinir olacaksın bazı şeylere çünkü ben bile oldum ve sırf ordan puan kırarsın belki
o rahatsızlık duyduğun sahnelerden çok var dizide. Senin Seinfeld'i bu nedenden daha fazla sevmeni anlıyorum ve hak veriyorum o konuda çünkü bazı spoi olunacak durumlardan dolayı az beğendiğim bölümleri oldu
------

Duruma göre bakarız artık geç de olsa cevap alabildim hiç değilse
Bildirim trafiği yoğun. Sadece bu konu olsa neyse, başka yerde de yazanlar oluyor

Kusura bakma bir kaç dakika geciktirdiysem

Ne kusuru canım 23 dakikacık alt tarafı

İşin şakasındayım tabii biliyorum hele ki iftar vakti yaklaşıyor sizin iyice yoğunluk olacak, şimdiden hayırlı iftarlar.

Ne kusuru canım 23 dakikacık alt tarafı

İşin şakasındayım tabii biliyorum hele ki iftar vakti yaklaşıyor sizin iyice yoğunluk olacak, şimdiden hayırlı iftarlar.
O kadar oldu demek

Teşekkür ederim ama onun cevabını ayrı not edip sonra sana ulaştıracaktım yorumlarıma bakıp

Aynen gidip sofrayı hazır edeyim hemencik

Teşekkür ederim anlayışın için
İşte bu sebeple Friends Seinfeld'dan daha iyi diyenleri ben de anlıyorum
Daha çok aşk, arkadaşlık arayan tabii ki Seinfeld Friends'ten iyi demez
Ama benim gibi salt komedi arayanlar için Seinfeld baya daha iyi bence
Sıcak bir dizi arayanlar için de Friends baya daha iyi

O kadar oldu demek

Teşekkür ederim ama onun cevabını ayrı not edip sonra sana ulaştıracaktım yorumlarıma bakıp

Aynen gidip sofrayı hazır edeyim hemencik
3.sezondayız nasılsa ben duruma göre bakarım bir iki bölüm baktım zaten yoğunluk da kasıyor, hem senden hem imdb'den faydalanırım sen 3x6 gibi bölümler denk geldikçe çıtlatırsın ama şimdilik Friends'e daha ağırlık veriyorum tabii ki dediğin gibi

bende teşekkür ederim ama anlıyormusun bilemem
fazla savunma ve fikrini kabul ettirme durumu var sanki sende
senle fikir ayrılıklarımız çok olmadığı için o tarz durumlar olmuyor ama aslında ben anlayışlıyım galiba ondan olmuyor
------

Bende yarın senin en beğendiğin 2×14 ve orda da galiba 3×6 idi 😱 onlara bakarım
hatta bu gecede olabilir