'Sefirin Kızı'nda Senarist Değişikliği!

Sancar karakteri çok ama çok yanlış anlaşıldı bu dizide lütfen izlemediğin diziye yorum yapma
İzlemediğimi nereden biliyorsun? İlk bölümünü izledim, sonrasında ailemin yanına geldiğimde annem izlediği için ben de mecburen katlandım ve hakimim hikayeye. Yanlış falan anlaşılmadı, adamı seyirciye sevdirmek için Menekşe ile neden evlendiğini sonrasında flashback ile gösterdiler güya Elvan için fedakarlık yapmış. Yok ya? Sevdiği kadını bakire değil diye kapı dışarı eden adamdan, herkese bağırıp çağıran bir adamdan bahsediyoruz. Gayet de leş bir zihniyet.

Sen niye her şeye yorum yapmak zorunda hissediyorsun kendini? :D

Gediz karakteri vardı

Gediz karakteri ilk bölümden bildiğim kadarıyla iyi biriydi o da kötü çıkmış en son bir kadını vurmuş dizi baştan aşağı rezalet :A
Seyirci Gediz’i sevince onlar da hain, ihbarcı, en sonunda da katil yapmışlar. Annem bu adamı böyle yapmalarının tek sebebi Sancar’ı affettirmek istemeleri dedi. :F O bile Gediz harcandı diyor. :A

İzlemediğimi nereden biliyorsun? İlk bölümünü izledim, sonrasında ailemin yanına geldiğimde annem izlediği için ben de mecburen katlandım ve hakimim hikayeye. Yanlış falan anlaşılmadı, adamı seyirciye sevdirmek için Menekşe ile neden evlendiğini sonrasında flashback ile gösterdiler güya Elvan için fedakarlık yapmış. Yok ya? Sevdiği kadını bakire değil diye kapı dışarı eden adamdan, herkese bağırıp çağıran bir adamdan bahsediyoruz. Gayet de leş bir zihniyet.

Sen niye her şeye yorum yapmak zorunda hissediyorsun kendini? :D

toplam kaç bölüm izledin :D tmm özgür yorum yazmıyorum iyi forumlar sana...

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Seyirci Gediz’i sevince onlar da hain, ihbarcı, en sonunda da katil yapmışlar. Annem bu adamı böyle yapmalarının tek sebebi Sancar’ı affettirmek istemeleri dedi. :F O bile Gediz harcandı diyor. :A
Sosyal medyada Uraz fanları dışında herkes Gediz karakterini sevmiyor. Özellikle NarSancılar kusma emojisi atıyor kendileri çok temiz :A

Normalde barışçıl bir insanım ama şu dizi ve izleyicilerinin üstüne atom bombası falan atılsın lütfen. :(
İzleyicilerine değil de körü körüne kadının aşağılanmasını, erkeğin elinin kiridir repliğinin geçmesini normal bulup, “ortilerin askerleriyiz” diyen ergen fandoma olabilir o dediğin. :A

İzleyicilerine değil de körü körüne kadının aşağılanmasını, erkeğin elinin kiridir repliğinin geçmesini normal bulup, “ortilerin askerleriyiz” diyen ergen fandoma olabilir o dediğin. :A
O zaman düzeltiyorum bu fikirde olan izleyicilerin. :A Ama bu diziyi izliyorlarsa çoğu aynı düşüncededir. :A

• Güldürdün
Türkiye'deki tüm senaristler toplansa bu diziyi kurtaramaz artık. İlk sezon ki güçlü kadın Nare ile 2. sezonki Nare arasında farklar var. Evet başlangıç konusu biraz yobazcaydı ama Nare karakteri bu görüşe karşı duran bir kadını canlandırdığı için sevmiştim diziyi. İkinci sezon 3-5 bölüm dayanabildim diziye.

• Harika
Bu nasıl düşünce yaa nasıl yazarsın bunu @Özgür sende gül aferim yani
Of yeter ya onu niye beğendin, ona niye güldün bilmem ne. İstediğim ifadeyi atarım ya yorum yaparken ve ifade bırakırken kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Anlıyorum bugün iki kötü haber aldın. Dizinin günü değişti ve diğer sevdiğin dizinin senaristleri ayrıldı ama ben kum torban değilim sinirini benden çıkarıp durma. :A
------

Türkiye'deki tüm senaristler toplansa bu diziyi kurtaramaz artık. İlk sezon ki güçlü kadın Nare ile 2. sezonki Nare arasında farklar var. Evet başlangıç konusu biraz yobazcaydı ama Nare karakteri bu görüşe karşı duran bir kadını canlandırdığı için sevmiştim diziyi. İkinci sezon 3-5 bölüm dayanabildim diziye.
Diziyi izleyenler arasında sonunda mantıklı konuşan oldu. :A Nare iyice gururunu ve kendini ayaklar altına almış durumda. Bazen öyle sahnelere denk geliyorum ki inanılmaz leş yazılıyordu...

Of yeter ya onu niye beğendin, ona niye güldün bilmem ne. İstediğim ifadeyi atarım ya yorum yaparken ve ifade bırakırken kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Anlıyorum bugün iki kötü haber aldın. Dizinin günü değişti ve diğer sevdiğin dizinin senaristleri ayrıldı ama ben kum torban değilim sinirini benden çıkarıp durma. :A
------

Diziyi izleyenler arasında sonunda mantıklı konuşan oldu. :A Nare iyice gururunu ve kendini ayaklar altına almış durumda. Bazen öyle sahnelere denk geliyorum ki inanılmaz leş yazılıyordu...
Dizi ilk sezon cidden çok iyiydi. Hatta reyting sonuçları konusunda diziyi izlemeden yargılayanlara vs cevap veriyordum. Güçlü kadın duruşunu iyi sergileyen bir karakter vardı. Bu sezon iyice bozdular maalesef. Dizinin konusu kendisine yapılan yanlışları affetmeyen kadın olarak devam etseydi bu kadar eleştiri vs almazdı, tahminim şuan bende izliyor olurdum. Ama hem onu mahvettiler, hem adam gibi adam olan Gediz karakterini 180 derece değiştirerek kötü yazmaya başlamışlar vs dolu dolu hatalar silsilesi anlayacağın. Zaten reytinglerinden de belli. İlk sezonki gibi yazılsa şuan açık ara birinci olurdu pazartesileri. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

------

Ha bir dizi için insanın ölsün denmesine gülüyorsun sen bilirsin o zaman ben diziye sinirlenmiyorum ne olursa olsun izlerim benim sinirim bir dizi için insan ölsün deniliyor sen gülüyorsun ona ayrıca bu ara dizi düşünecek durumda değiliz ailecek

• Güldürdün
Hiç izlemedim; sadece ratinglerden takip ediyorum..
6 -7 bandına çıkmadı mı bu dizi?

Yükselmişken değişiklik doğru bir hamle mi oluyor?

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ha bir dizi için insanın ölsün denmesine gülüyorsun sen bilirsin o zaman ben diziye sinirlenmiyorum ne olursa olsun izlerim benim sinirim bir dizi için insan ölsün deniliyor sen gülüyorsun ona ayrıca bu ara dizi düşünecek durumda değiliz ailecek
Ben ölsün demesine mi güldüm? Mesajlara genelde hep güldürdün atarım. Kaldı ki mesajı desteklediğim de yok. Aserat'ın lafları güldürüyor sadece.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Ortiler önümüzdeki sezon "Sen Anlat Doğu Anadolu'nun Kızı" dizisini yazacaklarmış :A

Şaka bir yana ortilerin yazdığı her dizide mutlaka toplumsal bir linç konusu oluyor. İnadına Aşk'ta sağlıkçıları aşağılama, SAK'ta parmak kırma ve bu dizide kadın cinayeti gündem olmuştu. Gelecek dizilerini merak ediyorum :F