Kıskandığını saklama bosunaYa ben seni yerim yerim. Ağzından bal damlıyor aşk böceğim benim. ?
Kıskandığını saklama bosunaYa ben seni yerim yerim. Ağzından bal damlıyor aşk böceğim benim. ?
Çıtayı yükseltti derken @cookies e diyorum ayoll sizlerden Kıvanca kadar yükselmişBen üstteki alıntıda Kıvanç'ı övdugunu anlamadim, daha yeni jeton düştü. Çıtayı yükseltti falan derken benim icin diyorsun sandım.Kıskanmam ben adam evli, hetero ve olgun sayılabilecek yaşta, o beni kıskansın. Bekar, hayatımın baharında genç bir yağız delikanlı olarak.
Abv sana sen de mi beni sevmiyorsunYa ben seni yerim yerim. Ağzından bal damlıyor aşk böceğim benim. ?
Avatarların çok kötü bu koca kafa kim şimdideİmansız olduğum doğru.Ama uslanacağını sanmam, daha da ateşlenir hararet yapar muhtemelen.
İmansız olduğum doğru.Ama uslanacağını sanmam, daha da ateşlenir hararet yapar muhtemelen.
Ay şimdiden ateşlendimBelki dinsizin hakkından sen gelirsin @cookies uslanır
Bacımın söz dzisinde oynamıyormuydu bu herif? Tanıyamamiştir. Evet aslnda kalı biraz bacım ama tanıyınca lafından döneceği için hiç savunamamO benim aşkım, Aytaç'ım, Şaşmaz'ım. ? @Forumdash görüyor musun Çiğdem ecünnüsü benim aşkıma ne diyor?
İyi bacım sen bu fotoyu koyana kadar koca kafa mı der ecünnü boy mu der bilememBunu aldım galerime.Biraz bu dursun bu fotoğrafta da çok tatlı çünkü. Sonrakinde koyarım bunu. ?
O benim aşkım, Aytaç'ım, Şaşmaz'ım. ? @Forumdash görüyor musun Çiğdem ecünnüsü benim aşkıma ne diyor?
Bacımın söz dzisinde oynamıyormuydu bu herif? Tanıyamamiştir. Evet aslnda kalı biraz bacım ama tanıyınca lafından döneceği için hiç savunamam@Çiğdem
Aynen Söz'de oynamıştı Çiğdem, ne olarak oynadı bilmiyorum ama oynadığını biliyorum.@Çiğdem tam senlik yani aksiyon dizisi neticede nasıl kaçırdın bu tatlıyı anlamadım.
Ohaa ayoll çaylak nasıl oluyor bu adam @Yiğitt in favorisiydi bende severdim
Bu avatar durdukça zibidi listemin başına alıyorum @Yiğitt kusura bakma ayollÖyle şeylerle uğraşmam.Valla hoşuma giden fotografini alıp koydum direk.
Kötü mü ki, bence çok tatlı şeker komasına bile sokar beni.
Abicim tanıyor yanı bana söz bırakmamıs aslındaİyi bacım sen bu fotoyu koyana kadar koca kafa mı der ecünnü boy mu der bilemem@Çiğdem
Yalnızca forumun değil İstanbulun da arka sokaklarında görüşeceğiz @Silinmiş Üye la
Öyle şeylerle uğraşmam.Valla hoşuma giden fotografini alıp koydum direk.
Benim verdiğim foto şeker komasını dengelerAbicim tanıyor yanı bana söz bırakmamıs aslında
Senle her gece 5 çocuk yapalım@Forumdash az değil senin üstünden fotograf değiştirmemi tembihliyor. Demek ki o da sevmemiş Aytaç'ın o halini senin üstünden yürüyor ama bana göre tam bir işin sonuna gelmiş haz dolu yüz ifadesini andırdığı için cok iyi ve sexist bir fotograf.
@Forumdash az değil senin üstünden fotograf değiştirmemi tembihliyor. Demek ki o da sevmemiş Aytaç'ın o halini senin üstünden yürüyor ama bana göre tam bir işin sonuna gelmiş haz dolu yüz ifadesini andırdığı için cok iyi ve sexist bir fotograf.
O foto olmasa tanıyamazdımBenim verdiğim foto şeker komasını dengelernormale dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?