Yalnızca forumun değil İstanbulun da arka sokaklarında görüşeceğiz @Silinmiş Üye la
@Silinmiş Üye a az bile istediğini yapSenle her gece 5 çocuk yapalım Aytaçı falan boşver benle ilgilen
Yalnızca forumun değil İstanbulun da arka sokaklarında görüşeceğiz @Silinmiş Üye la
@Silinmiş Üye a az bile istediğini yapSenle her gece 5 çocuk yapalım Aytaçı falan boşver benle ilgilen
O halinden memnun olur bence yaparsam Gencim güzelim beğenir beni @Silinmiş Üye@Silinmiş Üye a az bile istediğini yap
Nefretim dizide İstersen gömdürtme bana şimdi @Çiğdem@Forumdash az değil senin üstünden fotograf değiştirmemi tembihliyor. Demek ki o da sevmemiş Aytaç'ın o halini senin üstünden yürüyor ama bana göre tam bir işin sonuna gelmiş haz dolu yüz ifadesini andırdığı için cok iyi ve sexist bir fotograf.
Tipi de değil. Cırpı bacakOyunculuğunu karakterini gömebilirsin. Ben tipindeyim, tatlılığındayım.
Tenini nasıl inceledin Suratındaki derisinden başka bi deri görunmuyor ki elleri hariç tabi elleri de göstermıyor yakın planBacaklarını çok incelemedim. Kaşına, gözüne ve dudaklarina vuruldum ben onun. Teni de çok güzel. ?
Ayy iyi ki zor. Hem sen diziyi izleme hem ben gibi izleyenlere seyrettirİşte stalklayıp baktım bol bol. Keşke full body görebilseydik ama maalesef bu ülkede çok zor.
Loş seviyorum ben aydınlatma beni lütfenİzle işte gözün gönlün açılsın biraz, aydınlanma yaşadın benim sayemde fena mı oldu. Aytaç Şaşmaz'ı kazandırdım size.
Karanlık yetiyorsa neden aydınlatmaya kalktınKaranlıkta kalman daha iyi. Loşta fazla sana.
Beğendiğimden değil yapımcı oldugumdan en güzelini seçtimBirini karanlıkta bırakmaya gönlüm el vermedi ama çarelerim tükendi. Hem sende beğeniyorsun, en güzel de fotoğrafını seçmissin begenip Aytaç'ı bir de gömdürtme diyorsun ayıp oluyor.
Niye sordu böyle Gecenlerde gayet biliyordunYapımcı mı? Ciddili mi, yoksa dalgasına mı?
Evet o olayı diyorum Evet tanımıyorsun ama nasıl bilebiliyorsun ben de o zaman ona şaşmiştim Yeri gelmişken üstünden bi geceyim dedimAy Yapım olayını mı diyorsun? Ne bileyim belki ciddisindir, sektördeki silinip giden yapımcılardan biri olabilirsindir sonuçta seni ne kadar iyi tanıyorum ki?
Hayır o konuya gelip ilk yorumlaşmamdı sanırım Fantezin baya genişmişBir konuda görmüştüm zaten aynı konuda da yorumlaşmıştık o muhabbetin goygoy olmadığını anlamayacak ne var? Sen bu arada hakikaten ne iş yapıyorsun kimse bilmiyor mu forumda ya niye bu kadar saklıyorsun. FBİ'da çalışan bir gaysin de açığa mı çıkmamak istiyorsun.
Yok ben forumda etkinliğe katılmıyorum genelde Oylamalar hariçSorgu odasına falan katıldın mı sen, katıldıysan bir ara derin inceleme yapayım orda. Böyle forumlarda konuştuğum kisilerin kim oldugunu bilmeyince cinsiyetinden bile emin olamıyorum. Çok geniş değil fantezi dünyam ama rengarenk diyebiliriz. Neyse bak yine meslek konusu havada kaldı. Yapımcı olmadığını anladık da nesin sen acaba ne olabilirsin?
Ben emoji koymadiğimda ortam geeriliyor.Olgun musun bari olgunsan bana bir işaret gönder kafamda seninle ilgili daha net şeyler canlanır. Hoş yaptığın goygoya bakılırsa pek öyle durmuyorsun ama.
Çok tanidiksin yaTamam ya neyse seni Forumdash olarak seveceğim. ? Cinsiyetin, yaşın, mesleğin vs. olarak değil ki belki de öğrencisindir. Değilsen de hepimiz bu hayatın öğrencisiyiz deyip sıyrılalım ve konu kapansın.
Ben onla 2-3 post anacak konusmusumdur ki o zamanlar da forumdaki ilk yıllarım Daha tanıdık neyse şimdi terk edersin forumu filan ustune gelmıcem çıkmam gerek yarın devam ederiz iyi gecelerSende lordly deme bana şimdi. Yeter artık forumda başka üye kaldı mı acaba bana benzetilmeyen cidden merak ediyorum.
İsmail Ege Şaşmazın ifşasını izledim geçen harikaydıİzle işte gözün gönlün açılsın biraz, aydınlanma yaşadın benim sayemde fena mı oldu. Aytaç Şaşmaz'ı kazandırdım size.
Var ama twitterda bazı sayfalar paylaşıyor sonra hemen kaldırılıyor bi görsen offfffYok artık, ifşası mı var? ?
Seninki daha mı iyi 😱Abartılacak bir şey yokmuş gördüm. Zaten video kalitesi o kadar kötü ki anlaşılmıyor...