Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Çifti Reklam Yüzü Oldu!

@Forumdash az değil senin üstünden fotograf değiştirmemi tembihliyor. Demek ki o da sevmemiş Aytaç'ın o halini senin üstünden yürüyor ama bana göre tam bir işin sonuna gelmiş haz dolu yüz ifadesini andırdığı için cok iyi ve sexist bir fotograf. :A
Nefretim dizide :A İstersen gömdürtme bana şimdi :F @Çiğdem

Ay Yapım olayını mı diyorsun? :A Ne bileyim belki ciddisindir, sektördeki silinip giden yapımcılardan biri olabilirsindir sonuçta seni ne kadar iyi tanıyorum ki? :A
Evet o olayı diyorum:X Evet tanımıyorsun ama nasıl bilebiliyorsun ben de o zaman ona şaşmiştim:A Yeri gelmişken üstünden bi geceyim dedim:A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Bir konuda görmüştüm zaten aynı konuda da yorumlaşmıştık o muhabbetin goygoy olmadığını anlamayacak ne var? :A Sen bu arada hakikaten ne iş yapıyorsun kimse bilmiyor mu forumda ya niye bu kadar saklıyorsun. FBİ'da çalışan bir gaysin de açığa mı çıkmamak istiyorsun. :A
Hayır o konuya gelip ilk yorumlaşmamdı sanırım :A Fantezin baya genişmiş :A

• Güldürdün
Sorgu odasına falan katıldın mı sen, katıldıysan bir ara derin inceleme yapayım orda. Böyle forumlarda konuştuğum kisilerin kim oldugunu bilmeyince cinsiyetinden bile emin olamıyorum. :A Çok geniş değil fantezi dünyam ama rengarenk diyebiliriz. :A Neyse bak yine meslek konusu havada kaldı. Yapımcı olmadığını anladık da nesin sen acaba ne olabilirsin? :A
Yok ben forumda etkinliğe katılmıyorum genelde:X Oylamalar hariç:A

• Güldürdün
Sende lordly deme bana şimdi. Yeter artık forumda başka üye kaldı mı acaba bana benzetilmeyen cidden merak ediyorum. :A
Ben onla 2-3 post anacak konusmusumdur ki o zamanlar da forumdaki ilk yıllarım:A Daha tanıdık :A neyse şimdi terk edersin forumu filan ustune gelmıcem :A çıkmam gerek yarın devam ederiz:X iyi geceler

• Güldürdün