Sedef Avcı 'Hükümsüz' Dizisine Konuk Oluyor! | Özel Haber

Sorgulamıyorum herkese harika atıp bana güldürdün atınca garibime gitti çünkü komik bir yorum yapmadım :Dayrıca senin birşeyin suç olmuyor
El alışkanlığı işte. :D Güldürdün attım diye mesajın komik olacak anlamına gelmiyor bazen öylesine bile atabiliyorum. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Şu Ushan Çakır ve Melis Birkan konusu iyi olurdu Sedef'le kocası için. :A @Özgür
O hikayeye ben de bekliyordum aslında hatta daha önce de demiştim ama TR’de hiçbir çift oynamadı o rolü.ss Herhalde ilişkilerinin imajı zedelenmesin diye mi oynamıyorlar acaba. :A

Sedef gelsin ve can dostu Barış Falay ile yıllar sonra yeniden oynasın. :bhr: Fatih Artman ile de beraber oynamışlardı. :Z
------

Neden böylesi kötü bir projeye konuk olur ki...
İzlesen seversin bence ya kusurları var projenin ama içerik olarak güzel. :D Ki ilk fragman bende de iyi bir iş izlenimi uyandırmamıştı. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Hükümsüz hem senaryosuyla, hem de oyuncu kadrosuyla kaliteli bir dizi. Her ne kadar konuk oyuncuda olsa Sedef Avcı'yı Hükümsüz dizisinde görmek çok güzel. En kısa zamanda başrolünde kendisinin olduğu bir dijital dizide de izleriz inşallah.

• Harika
Reactions: Özgür
Sevdiğim bir oyuncu, izlediğim bir diziye konuk olması da çok iyi. :bhr: İkinci bölümü izleyeyim hemen, umarım sahnesi boldur.

Hükümsüz hem senaryosuyla, hem de oyuncu kadrosuyla kaliteli bir dizi. Her ne kadar konuk oyuncuda olsa Sedef Avcı'yı Hükümsüz dizisinde görmek çok güzel. En kısa zamanda başrolünde kendisinin olduğu bir dijital dizide de izleriz inşallah.
Ağzından bal damlıyor. :bhr: İnşallah güzel bir dijital dizide olur. TV’de reyting gibi bir can sıkan bir unsur var ama dijitalde olursa doya doya izleriz. :Z

• Harika
Reactions: Cervantes
Seven bir kitle mi var? İlk kez senden duydum? 😱 Ay çok mıymıy...
Bahar hikayenin en masumuydu, yazık oldu diyenler çok var nasıl görmezsin. :A

O karakter öyle mıymıylığı gerektiriyor ama ya Sedef diğer işlerinde öyle değildi. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Bahar hikayenin en masumuydu, yazık oldu diyenler çok var nasıl görmezsin. :A

O karakter öyle mıymıylığı gerektiriyor ama ya Sedef diğer işlerinde öyle değildi. :A
Hikayenin en masumuymuş, her şey Bahar yüzünden oldu zaten...

Sedef Avcı'yı o kadar uzun zamandır izlemiyorum ki oynadığı işleri unuttum. :F Bedel vardı en son...

• İlginç
Reactions: Özgür