TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Adam salatayı annesine yaptırıp dolaba koymuş sonra ben yaptım diye masaya koyuyor :F Ana yemek diye papates kızaltması ve köfte yapıyor ve köfteleride annesine yoğultuyor kendisinin yaptıklarının yanına çaktırmadan karıştırıyor :F :F :F @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem @mrt-06 @dreamy @ozmoturk @xBUGRAx @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @Aserat

11:00-12:10 salata kısmı - 27:00- 27:40 köfte kısmı
Kız bu sen değil misin beceriksiz :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Adam salatayı annesine yaptırıp dolaba koymuş sonra ben yaptım diye masaya koyuyor :F Ana yemek diye papates kızaltması ve köfte yapıyor ve köfteleride annesine yoğultuyor kendisinin yaptıklarının yanına çaktırmadan karıştırıyor :F :F :F @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem @mrt-06 @dreamy @ozmoturk @xBUGRAx @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @Aserat

Bugünkü yarışmacıyı görünce insan utanıyor böye tiplerden :A

• Güldürdün

Gelinim Mutfakta daha kaoslu harika bir şey bekleriz konuya. :A

• İlginç

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs