TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Esra değil Müge Anlı da anıyor :X Sadece özel günlere ihtiyac yok. Kadınların çaresizliği (okuma yazma) gibi durumlarda yada eziklenmesi durumda her fırsatta Atatürk'ün kadınlar için getirdiği eşitlikleri dile getirirler :X

Hala KARADAYI'da Atatürk imzası silindi lekesi forumda duruyor :T: Oysa yok öyle bişeydi. Bunu da eklim:A @Çiğdem-
Aaa o rezillikte ayrı onuda unutmadım :A :A :A @mrt-06 @S.G.A.T.

Onurunda bunu kaldıralım dediğine pek aklım yatmıyor ev sahipleri kendi isteğiyle kaldırmamıştır ama muhakkak onlardan istek geldi :A

Aynı duvarda 5:25 var sonra yemeğe geçirirken kaldırıldığını görüyoruz onlarda farkında canlı yayında otür yorumları anında hemen siliyorlardı :A @Forumdash

Zaten insanlık ölmüş olayı büyütmediler bile aklıma gelmese sizde bilmiceksiniz :A
Onur sofra kurcam diyip bişey yapmıyor şu son programlarda. Mesela masayı o zamanlarda erkenden çekebilirlerdi. Onur orda gel masayı çekelim edelim derken ne kadar sahteydi :T: Keşke bunu önceden deseydin de forumda haber olarak açılsaydı. Özellikle mayıs aynda filan:X Programa bile konu olurdu :A

Ben Onur'a yakıştıramadım mail atacağım bugün kendisine. :A @Çiğdem- @Forumdash
Her şeyi sahte onun. :A Magazin muhabirlerini görünce falan mıy mıy konuşuyor ailenin efendi ünlüsü olma çabası. :A
Aaa Mail atsan ne olacak ayoll @xemrexxx de utanma mı var :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894771205397644.gif

Şu tatlı sempatik oğlan şuan gözümde şeytan gibi. :F

Anacım sarı burma yapmış misafirlerden kaçırmıştım gidip yiyim de kendime geleyim, hiç içim almıyor ama. :F @xBUGRAx
Ooo afiyet olsun cnm :A

Aaa @Harunnn60 ile rüyas görmüşsünüz siz lafınıda unutmadık ayoll hele bir Harun gelsinde Tekirdağdan :A :A :A

Sağol bir tanem. :Z Siz ne tatlısı yaptınız. :A

Aaaa şaka yaptım. :bhr:
Klasik Baklavadan şaşmıyoruz biz bayramlarda cnm Annemle yine yapıp köye götürmüştük bu bayram yine kalolileri aldık bir de Oruç tutuyoruz ama tek günde verdiğin kaloriyi alıyorsun :A :A :A

Gerçi Kondisyon bisikletinde yakıyorum bir de mekik :A :A :A

Klasik Baklavadan şaşmıyoruz biz bayramlarda cnm Annemle yine yapıp köye götürmüştük bu bayram yine kalolileri aldık bir de Oruç tutuyoruz ama tek günde verdiğin kaloriyi alıyorsun :A :A :A

Gerçi Kondisyon bisikletinde yakıyorum bir de mekik :A :A :A
Bari konunun formatına uygun konuşalım dedim. :F Aaaa kaç katlı yaptınız ana kız hamarat ikili. :A

Bir şey olmaz sen taş gibisin. :D