TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

İzledim ben de turuncu turuncu çorba gibiydi. :A

Murat Bey sabır testi gibi adam. :D

Hahha Aaa yok cnm yemek yiyecez birazdan midem hassas biliyorsun :A :A :A
Şöyle rezil insanları programa alıyorlarlar ya.. Onur'da hala yok benim haberim ben seçmiyorum yarışmacıları diyor. Ne hikmetse her hafta bir çatlak oluyor.:A

Şöyle rezil insanları programa alıyorlarlar ya.. Onur'da hala yok benim haberim ben seçmiyorum yarışmacıları diyor. Ne hikmetse her hafta bir çatlak oluyor.:A
Adam doğru diyor; Ben olmasam program olmayacaktı diyor. Sonra Onur sinirlenip kovuyor. Adamı kullandı resmen. 1 hafta boyunca sus demedi. Finale 1 kala ay başımı ağrıttınız Murat Bey... Onur da tipik Acun castı hiç samimi gelmiyor artık:A

Adam doğru diyor; Ben olmasam program olmayacaktı diyor. Sonra Onur sinirlenip kovuyor. Adamı kullandı resmen. 1 hafta boyunca sus demedi. Finale 1 kala ay başımı ağrıttınız Murat Bey... Onur da tipik Acun castı hiç samimi gelmiyor artık:A
Onur'da alet oluyor :A Acuminati girdiği her yere kaos getiriyor :A ( Film sloganı gibi oldu :A)

Herkese 1 vermesine kızdı sandım bu da iyiymiş. :A

Eğer programdan hiç haberim olmasaydı Sunucu patronunu kovdu sanardım :A :A :A @mrt-06 @sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs