TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Bak bak yorumlaşırız. :Z Google Yemekteyiz Dilara yaz geliyor ablacım. :A Paylaşamadım demek ki tabletten olmadı.
Şu sanırım yanı huyunu bilmem ama eli ayağı düzgün gibi :A @Harunnn60
1866009-k41bWk.jpg

Bu hafta şuana kadar bu yarışmada gördüğüm 2 kadın vardı biri Dilara diğeri Saadet :A Hele Saadet kırmızı bir şey giymiş off dedim. yorumlarda da herkes kadını çok beğenmiş. :A
Bak şurada ilk konuşan Çiğdem :A
Hiç bakmadım bu bölüme ama his olarak 5:00 da olan kadın sanırım haftanın gıcığıydı
:A :A :A @mrt-06

Bu hafta en saçma haftalardan birisi, Rahşan ve Gülsevim hanım hakkaten doğru yarışmaya gelmemişler sadece şov yapıyorlar.

Rahşan bir de 2 gündür 1 veriyor, ne kadar saçma. En az 3 hakediyor herkes, eğer kazanırsa sağlıkla saatle kullanmaz o parayı zaten.

Burcu hanım baya pozitiv. :D

Ruh hastası bir öğretmen var bu hafta mesleki deformasyon mu bu korktum. :A
Bu hafta en saçma haftalardan birisi, Rahşan ve Gülsevim hanım hakkaten doğru yarışmaya gelmemişler sadece şov yapıyorlar.

Rahşan bir de 2 gündür 1 veriyor, ne kadar saçma. En az 3 hakediyor herkes, eğer kazanırsa sağlıkla saatle kullanmaz o parayı zaten.

Burcu hanım baya pozitiv. :D
Bir kadın var sürekli ağlıyor. :F :F

Şimdi tekrarına bakıyorum kadın lavaboya artıkları döktü lavabo göl oldu elini sokup açmaya çalıştı falan midem bulandı. İnsan utanıyor ya milyonlar izliyor. :F @Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60

Bu haftaki yarışmacılardan Murat bey aşcıyım diyen beni sinir etti ne biçim adam yahu:D

Ayy bu Muratı ne diye yarışmaya almışlar lafa bak bilsem beni bekletin kendi kategorimde insanlar yarıştırın derdim diyo kendini ne sanıyosa