TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Dün gördüm bir çocuk gelmiş, kıvıra kıvıra konuşuyor. Hasta oldum :D

Kanka şu Sevim'i kovardım evden. :F
Aşırı kıl oldum, şu 2. günkü adam desen cidden bi insan bu kadar mı gıcık olur.

Sürekli kendiyle çelişiyor Sevim. :A O adam yerinde olsam konuşmaya utanırım çok kötüydü yemekleri. :A

Dün gördüm bir çocuk gelmiş, kıvıra kıvıra konuşuyor. Hasta oldum :D

İlk bakışta öyle geliyor ama ben sevdim çok efendi ve bilgili yorumlar yapıyor. :D

Sürekli kendiyle çelişiyor Sevim. :A O adam yerinde olsam konuşmaya utanırım çok kötüydü yemekleri. :A

İlk bakışta öyle geliyor ama ben sevdim çok efendi ve bilgili yorumlar yapıyor. :D
O 2. gün adamı ne ya, ben bu yarışmaya gelmek isterdim.
Böylelerinin ağzının payını vermek lazım, ağzı olan konuşuyor varoşlar. :A

Onur bey bence açık şekilde cevap vermeli, biraz fazla ortaya konuşuyor.
O 2. günkü adamın ağzını payını vermeliydi, abi sen ne yaptın da gelmiş eleştri yapıyorsun. Benim izlediğim en fiyasko 3 masadan biriydi Yemekteyiz tarihinde.

Berkay 7 bin takipçi yapmış, ekşi sözlük'te herkes onu konuşmuş Yemekteyiz sayfasında eski yarışmacılar tekrar yarışırsa kesin olur. :A

Bugünki çocuk neden katılmış? Onur bey de çok sinirlendi. Resmen çocuk programı ciddiye almıyor, dalga geçiyor sanki. Rezalet herşey.
@xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem-
Yine kalplerimiz bir. :A
Bende gıcık oldum birde hafta boyunca bilmiş bilmiş konuşuyordu resmen iş olsun diye katılmış yarışmaya. Madem yemek bilmiyorsun sus bari. 2 saat çenesini dinledik..

Bugünki çocuk neden katılmış? Onur bey de çok sinirlendi. Resmen çocuk programı ciddiye almıyor, dalga geçiyor sanki. Rezalet herşey.
@xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem-

Yine kalplerimiz bir. :A
Bende gıcık oldum birde hafta boyunca bilmiş bilmiş konuşuyordu resmen iş olsun diye katılmış yarışmaya. Madem yemek bilmiyorsun sus bari. 2 saat çenesini dinledik..

Yemek yemesine sinir oldum ondan başka yiyen yoktu. :A
Aylar önce yılan yediğini anlatan bir kadın yüzünden bırakmıştım izlemeyi :A

Sonra izlenmeleri uçtu daha bozulmasın diye bulaşmadım :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato