TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

5 gün olup, Cumartesi final günü yapabilirler. :A

@Çiğdem- hafta içi TV8.5'da tekrarı var da haftasonu yok, söyle Acun beyine koysun :A

O çok beterdi. 😕
Nekadar iğrenç,terbiyesiz insanlar var bu hafta , şuan yine kapattım dayanamadım 😕

Kadın insanlar ,yemek yiyor ,ben yılan yedim diye 1 saattir ,yediği yılanı anlatıyor .Şuan yine anlatıyordu kapattım en sonunda :F

Adem bey yine gıcıklık yapmaya devam ediyor birde şu ilk gün ki kız tarhanayı resmen tanımadılar ya:F

Ev sahibi Gizem ile kafayı bozmuş :A Kılı da ona atıp muhtemelen tabağı Adem'e yanlışlıkla vermiştir :F

Bugünde tırt bir gün tanıtımdan belli, 35 yıldır yemek yapıyorum diyen büyük burunlu teyzemiz de hüsrana uğrayacak. :A

Yemekteyiz tarihinin en uzun bölümüydü sanırım, Volkan sayesinde Adem kazandı :A

Geçen hafta pis yarışmacılar yüzün den , Yarışmaya soğudum bu hafta bakmadım bile :(

Pazartesin den itibaren tekrar yarışmaya odaklamaya çalışacam :A
Bu haftaki yarışmacılar geçen haftakinden de beter :T: hele o öğretmen, yarışmada böyleyse öğrencilere 0 veriyordur zevkine :A Puanlamaya bakıp geçiyorum

Bu haftaki yarışmacılar geçen haftakinden de beter :T: hele o öğretmen, yarışmada böyleyse öğrencilere 0 veriyordur zevkine :A Puanlamaya bakıp geçiyorum
Aaa iyi ki bakmamışım zaten yarışma dan soğudum birden bire dedğim gibi :F Onur bey bir şeyler yapması lazım :A @Harunnn60 un bile yorumlarını artık göremiyorum youtube de :A