O çok beterdi. 😕En son böyle birisi ,diskalife olmuştu![]()
O çok beterdi. 😕En son böyle birisi ,diskalife olmuştu![]()
5 gün olup, Cumartesi final günü yapabilirler.![]()
@Çiğdem- hafta içi TV8.5'da tekrarı var da haftasonu yok, söyle Acun beyine koysun![]()
Nekadar iğrenç,terbiyesiz insanlar var bu hafta , şuan yine kapattım dayanamadım 😕O çok beterdi. 😕
Ev sahibi Gizem ile kafayı bozmuşKılı da ona atıp muhtemelen tabağı Adem'e yanlışlıkla vermiştir
![]()
Bu hafayı izlemiyorum ben deBugünde tırt bir gün tanıtımdan belli, 35 yıldır yemek yapıyorum diyen büyük burunlu teyzemiz de hüsrana uğrayacak.![]()
Yemekteyiz tarihinin en uzun bölümüydü sanırım, Volkan sayesinde Adem kazandı![]()
evet tam 1 saat daha fazla yayınlandıYemekteyiz tarihinin en uzun bölümüydü sanırım, Volkan sayesinde Adem kazandı![]()
Acun'da boşluk çok nasıl olsaevet tam 1 saat daha fazla yayınlandıyani toplamda 4 saat boyunca
![]()
Yemekteyiz tarihinin en uzun bölümüydü sanırım, Volkan sayesinde Adem kazandı![]()
Geçen hafta pis yarışmacılar yüzün den , Yarışmaya soğudum bu hafta bakmadım bileO çok beterdi. 😕
Bu haftaki yarışmacılar geçen haftakinden de beterGeçen hafta pis yarışmacılar yüzün den , Yarışmaya soğudum bu hafta bakmadım bile
Pazartesin den itibaren tekrar yarışmaya odaklamaya çalışacam![]()
Aaa iyi ki bakmamışım zaten yarışma dan soğudum birden bire dedğim gibiBu haftaki yarışmacılar geçen haftakinden de beterhele o öğretmen, yarışmada böyleyse öğrencilere 0 veriyordur zevkine
Puanlamaya bakıp geçiyorum
Kesinlikle benimde aklıma geldi.Yemekteyiz Ünlüler yapılmalı, biraz neşemizi bulalım@Çiğdem- @Harunnn60
veya All Star yapılsın, Terkos Hasan![]()
Ünlüler yapılsa keşkeYemekteyiz Ünlüler yapılmalı, biraz neşemizi bulalım@Çiğdem- @Harunnn60
veya All Star yapılsın, Terkos Hasan![]()
Kesinlikle benimde aklıma geldi.![]()
Acun nasıl olsa aynı insanları Survivor'a alıp duruyor, onları bir de yemek masasında görelimÜnlüler yapılsa keşke@Harunnn60