Eleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmazLamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti
Eleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmazLamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti
3 verir benceEleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmaz
Aaa yinede Onur Bey ilk hafta şıkıştırmasaydı yine 2 ler havada uçuşurdu özellikle 2 vermeyin diye konuşma yapmıştı3 verir bence
Onur tepki gösteriyor ama puanlamaya da müdahale etmiyor
Cidden o nasıl eleştridir.0:30Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor
Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde
Her süralede gıcık kapılan bir evli koca karı olur yanı bu börekçi adam ile kapalı kadın öyle şuan benim gözümdeCidden o nasıl eleştridir.
Kesin o ilk günki adam kazanacak zaten
Karı koca olsalar tencere kapak olurlarHer süralede gıcık kapılan bir evli koca karı olur yanı bu börekçi adam ile kapalı kadın öyle şuan benim gözümde
Belçikalı adam bizi bol bol anlatır ülkesine gidinceKarı koca olsalar tencere kapak olurlar
Onur şişti iyice
Arkasına bakmadan kaçar sanırım program bitinceBelçikalı adam bizi bol bol anlatır ülkesine gidince
Diğer kız melek gibi kaldı bugün bunların yanındaArkasına bakmadan kaçar sanırım program bitince
Lamia'ya da çok yüklendilerDiğer kız melek gibi kaldı bugün bunların yanında
İnternette menude olan yemekleri araştırıp geliyorlar sonra bilmiş bilmiş ezbere konusuyorlarLamia'ya da çok yüklendilero kadında bir masaya yumruğunu vuramıyorBen dayanamazdım
Hala susmuyorlarİnternette menude olan yemekleri araştırıp geliyorlar sonra bilmiş bilmiş ezbere konusuyorlar
Onur bey nasıl sesiniz var sizin diyor kapalı kadınaHala susmuyorlar
Onur bitse de gitsek diyor resmenOnur bey nasıl sesiniz var sizin diyor kapalı kadınaAynı evde yaşayanlara Allah sabır versin vlla
Börekçi adam yine 3 verdiOnur bitse de gitsek diyor resmen
Dünde 3 verdi bugün deBörekçi adam yine 3 verdi
İlk hafta melek gibiydi adamın içinden şeytan çıktı ayollDünde 3 verdi bugün deHaram olsun
Hulk olayı gibi olduİlk hafta melek gibiydi adamın içinden şeytan çıktı ayoll
Saçı açık kadın kaç puan vermişti cnmHulk olayı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?