Kazık kadar adam ağlıyor tövbe yarabbim.Kaç verdi hatırlamıyorum.
Aaa instagramda bakarım fragmana.
Kazık kadar adam ağlıyor tövbe yarabbim.Kaç verdi hatırlamıyorum.
Aaa instagramda bakarım fragmana.
Biraz önce baktım. Ay 2 adam da ağlıyor.
Bu haftanın finali Berkay'ın yarıştığı haftanın finalini geçer.
Ya erkekler kadınlardan daha beter bu programda.Biraz önce baktım. Ay 2 adam da ağlıyor.
Yarınki kadına yazık, doğal gaz kesildi.
Yarın son kalan kadın ne yapacak merak ettim , tekrar sayende geri döndüm programa Hatun Hanım
Yarın son kalan kadın ne yapacak merak ettim , tekrar sayende geri döndüm programa Hatun Hanım
aynen her hafta koyuyorlar
1 Tane de mal kadın muhakkak oluyor şu sarısın kadın varaynen her hafta koyuyorlar
Aynen1 Tane de mal kadın muhakkak oluyor şu sarısın kadın var
Her zaman o mal kadın yumuşak adamla atışır cnmAynenBir cazgın kadın mutlaka olacak
Bir entellektüel kadın da mutlaka olacak birde ağır abi sessizHer zaman o mal kadın yumuşak adamla atışır cnmHep aynı senaryo
Çorbayı eleştiriyordu mal kadın ile yumuşak adam , Onur bey beğendiğinizi söyleyin dedi sonra çorbaya övgüler dizmeye başladılarBir entellektüel kadın da mutlaka olacak birde ağır abi sessizgerçi adam son sahnede ağlayacak ama neyse
Çakal birde heBu çene kadının Allah kocasına sabır versin sadece çok konuşmuyor , tuhaf tuhaf konuşuyor kafası iyi gibi@Harunnn60
Beğenmedim diyemem diyor ama puan verirken rahat rahat diyip veriyorduÇakal birde heBrğendim diyor ama düşük veriyor
İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versinŞu Dağhanı kovun oradan artık. Kafam şişdi. Allah belanı versin
Şu an tüm izleyenler küfür ediyordur kesin.İkizini de görmen lazım. Allah ana-babasına sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?