Bizle uğraşanın sonu ÖLÜM olur
İlk defa bu sözleri tam olarak okudum tüylerim dike diken oldu. 😱Niye herkes bu kadar ciddi?
Okunmamış kitaplar ama ciltli
Asık asık yüzlü insanlar
Ta yüreğine kadar kilitli
Ne gülümseme ne günaydın yok
E tabi üçüncü sayfada olay çok
Haberler hep son dakika şok şok
Yaşamak inadına hemen şimdi
Sezenin bu şarkısı çok kıymetli bir şarkı aslında konuştuklarımızı özetliyor
Şarkıyı dinlerken nakaratı çektiği içindir ama şarkını sözleri gerçekten büyük bir ders barındırıyor cnmİlk defa bu sözleri tam olarak okudum tüylerim dike diken oldu. 😱
Gerçekten dediğin gibi ablacım ben nakaratın oynaklığıyla sözlere hiç bu kadar dikkat etmemiştim.Şarkıyı dinlerken nakaratı çektiği içindir ama şarkını sözleri gerçekten büyük bir ders barındırıyor cnm
Gönlünce olur inş cnm Ben kaçıyorum sanada cicili bicili rüyalar diliyeyim yarın bakarım diğer bildirimlere şuan öyle bırakıyorum sahur için hazırlık yapıp 3 te babamları uyandırıcamGerçekten dediğin gibi ablacım ben nakaratın oynaklığıyla sözlere hiç bu kadar dikkat etmemiştim.
Sen buldun eğlenceli bir aday maşallah, darısı bana.
İyi geceler ablacım, hayırlı sahurlar. Yarın görüşürüz inş.Gönlünce olur inş cnm Ben kaçıyorum sanada cicili bicili rüyalar diliyeyim yarın bakarım diğer bildirimlere şuan öyle bırakıyorum sahur için hazırlık yapıp 3 te babamları uyandırıcam
Uğraşmıyorum zaten sizinle
Uğraşmıyorum zaten sizinle
Hep bu dizi yüzünden kaybettin
@serhatt ı elemişsin sanaldan yapabileceğin kötülük bu olurdu zatenUğraşmıyorum zaten sizinle
Sen de kına yak cadoloz@serhatt ı elemişsin sanaldan yapabileceğin kötülük bu olurdu zaten
KAPAT ÇENENİ!!!Hep bu dizi yüzünden kaybettin
Ben elemedim kendisi haketti@serhatt ı elemişsin sanaldan yapabileceğin kötülük bu olurdu zaten