Duysun da morarsın
Duysun da morarsın
Demek ondan üç aylık ara verdin, sincaplığın tuttu, öldün, sonra yeniden doğdun ve sonra da yeniden döndün foruma.Forumdada 7.yılımın içerisindeyim biraz yarı canla kaldımı hissediyorum evet@xemrexxx @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @sokak sanati @eskici @Forumdash
Sana benzerEvet Erol Taş gibisin@serhatt
Daha 17 17 şarkısını mırıldanıyordun geçen de.
@serhatt @xemrexxx @MasacRE @eskici de kabullendiler artıkDaha 17 17 şarkısını mırıldanıyordun geçen de.
Kuru iftira hoşt .ss@serhatt @xemrexxx @MasacRE @eskici de kabullendiler artık@Forumdash da 19 oluyor abim olarak evden çıkamıyoruz
Yoo kabullenmedik@serhatt @xemrexxx @MasacRE @eskici de kabullendiler artık@Forumdash da 19 oluyor abim olarak evden çıkamıyoruz
Ne kabulleneceğiz Çiğdem teyze, açıkla artık gerçek yaşını bize@serhatt @xemrexxx @MasacRE @eskici de kabullendiler artık@Forumdash da 19 oluyor abim olarak evden çıkamıyoruz
Önemli olan ruh gençliği zaten ablacım. Valla ben çevremde de ölü gibi çok insan var bazen diyorum niye sürekli somurtuyorsunuz böyle hayat mı geçer.@serhatt @xemrexxx @MasacRE @eskici de kabullendiler artık@Forumdash da 19 oluyor abim olarak evden çıkamıyoruz
Forumdada çok var içi geçmiş genç gocamanlarÖnemli olan ruh gençliği zaten ablacım. Valla ben çevremde de ölü gibi çok insan var bazen diyorum niye sürekli somurtuyorsunuz böyle hayat mı geçer.
Aaa sen nerden çıktın be kütük kafa 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @serhatt @kerem @Forumdash @xemrexxx @serhattNe kabulleneceğiz Çiğdem teyze, açıkla artık gerçek yaşını bize
Altında kalasıca seni .sssAaa sen nerden çıktın be kütük kafa 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @serhatt @kerem @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 79561
Forum yine iyi ablacım, ne insanlar var gülmekten bile rahatsız oluyorlar. Ben bu sene bu yüzden biriyle kavga ettim, dizi izlerken gülüyormuşum diye tartıştık.Forumdada çok var içi geçmiş genç gocamanlarManifesto şarkısı işte bu foruma uygun@xemrexxx @Forumdash
İftira atmışsın bana, cevabını vermem lazımdıAaa sen nerden çıktın be kütük kafa 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @serhatt @kerem @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 79561
Asıl yaşımıza iftira atan sisiniz @Forumdash la biz sokağa bile 20 yas üstü olmadımız için çıkamıyorkanİftira atmışsın bana, cevabını vermem lazımdı
Ufalın da cebime girin allahın buruşukları .ssAsıl yaşımıza iftira atan sisiniz @Forumdash la biz sokağa bile 20 yas üstü olmadımız için çıkamıyorkan@xemrexxx @mrt-06 @serhatt @eskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?