SeçimToto | 16 Nisan 2017 Referandumu Tahmin Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerim kanadı. Aman yarabbi tahminlere for :A İstanbul ve Ankara'yı EVET'te önde gösterip Türkiye genelinde neredeyse hayırın yarısı olarak tahmin etmek nasıl bir kafadır, nasıl bir analitik öngörüdür :F :A Bu sürreal tahminlerinizden ötürü tüm forum halkını saygıyla selamlıyorum :A

Gelelim benim müthiş, kürek kürek analiz ve gözleme dayalı o efsane tahminlerime :A :A

TÜRKİYE GENELİ
EVET %53,48
HAYIR %46,52

ANKARA
EVET %55,13
HAYIR %44,87

İSTANBUL
EVET %56
HAYIR %44

İZMİR
EVET %30,73
HAYIR %69,27

Katılım Oranı; %84
Hoş geldin aga çok özledik [emoji4] tahminlerin de yerinde olmuş [emoji4]

Çünkü Ankaralıyım :A İstanbulda milletimin nabzını tutamadım yakın zamanda gitmedim :A İzmir'i de tahmin etmek zor olmadı zaten :A

Hoşbuldum aga nasılsın :)
Çok şükür aga iyiyiz. Sen yokken @Polat Şaşmaz ile tek kalmıştık neyseki aramıza geri geldin [emoji4] artık daha güçlüyüz [emoji4]

Çok şükür aga iyiyiz. Sen yokken @Polat Şaşmaz ile tek kalmıştık neyseki aramıza geri geldin [emoji4] artık daha güçlüyüz [emoji4]
Size güvenim tam aga yokluğumu hiç aratmamışsınız maşallah :) Yarın inşallah gereken cevabı milletimiz verecek daha fazla dil döküp kendimizi yormaya gerek duydumuyorum:A

o kadar özledi ki seni bulmaya gitti herhalde birkaç gündür pek uğramıyor:A
Beni bulmaya gidip kötü yola düşmüştür inşallah :A

Size güvenim tam aga yokluğumu hiç aratmamışsınız maşallah :) Yarın inşallah gereken cevabı milletimiz verecek daha fazla dil döküp kendimizi yormaya gerek duydumuyorum:A
Aynen aga artık yarın söz millette. Karar ne çıkarsa çıksın kanulümüzdür. Ama Evet çıkacağı kesin gibi duruyor umarım öylede olur.

Beni bulmaya gidip kötü yola düşmüştür inşallah :A
takas da yok bilemiyorum artık birlikte malatyaya kaçmış olabilirler artık @Çiğdem- düşünsün:A

TÜRKİYE GENELİ
EVET % 62
HAYIR % 38

ANKARA
EVET % 59
HAYIR %41

İSTANBUL
EVET %57
HAYIR %43

İZMİR
EVET %39
HAYIR %61

ERZURUM
EVET %79
HAYIR %21

MANİSA
EVET: %65
HAYIR %35

SEÇİME KATILIM ORANI; %91.9

TÜRKİYE GENELİ
EVET % 58
HAYIR % 42

ANKARA
EVET % 60
HAYIR %40

İSTANBUL
EVET %55
HAYIR %45

İZMİR
EVET %35
HAYIR %65

SEÇİME KATILIM ORANI; %85

@mrt-06 nın hatrı kalmasın diye boykotu es geçiyorum, nasılsa ortam Akit TV ye döndü. :)

Tahminden ziyade gönlümden geçeni belirteceğim, ülke kaybettikten sonra oyunda kazansak ne olur, önemli olan ülkenin kazanması o yüzden bu sefer ülke geneli için olmasını istediğim gibi duygusal davranacağım (herkes gibi aslında :) )

Ülke :

Evet: %48,63
Hayır: %51,37

İstanbul:

Evet: %54,44
Hayır: %45,46

Ankara:

Evet: %48,11
Hayır: %51,89

İzmir:

Evet: %33,33
Hayır: %66,67

Ülke genelini küsüratına çok yakın tahmin etmişim, ama ne yazık ki tam tersi olmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...