Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe bu işi temsilci üyelere versin
Birtek medyayla uğraşan benim
5 EURO Ya 25 milyon taraftara maçı
Ardından dizi yayınlarsın
Ordanda gelir alırsın @Araf@Dosi@HeisenBerg@12.Adam
Exxen bile tam oturmamışken kırsal kesimdekilerin çoklu platform işine sıcak bakacağına sanmıyorum. Ayrıca bazı takım taraftarları için her hafta başka platform demek sürekli bir decoder almak demek olacak. Bu insanları daha çok kaçağa yönlendirir.
Çoğu kişi hala bu konuyu toz pembe görüyor. Saran bu işi yapacak olgunluğa gelemedi. Sadece spikerleri güzel diye bir kanalın ihaleyi almasını desteklemek bana saçma geliyor. Kazandığı zaman takımların yarıdan fazla gelir kaybı yaşayacağını unutuyorlar.
Tüm maçları kendi platformundan yayınlar büyük ihtimal. Diğer platformlara daha kısıtlı miktarda satar satarsa. S Sport - S Sport 2 - S Sport Plus olayında olduğu gibi...
Saran, Türkiye'nin en eski medya kuruluşlarından biri ve canlı yayın tecrübeleri de var.
Gelir kaybı meselesi bizim problemimiz değil takımların problemi. Bein'le yayın hakkı gelirleri çok arttı son yıllarda ama buna karşın takımların başarısı tam tersi yönde düşüşe geçti. Kıbrıs Rum Kesimi bile geçti Türkiye Ligini. Belki de bu düşüş takımların silkelenip kendine gelmesi için iyi bir fırsat olur.
Bein'i yani Digitürk'ü istememe sebebimiz müşteri memnuniyetini zerre umursamayan bir kurum oluşu. Futbol ülkesinde, internet çağında uygun fiyata kaliteli yayın satsalar milyonlarca aboneleri olur. Fakat onlar hala "televizyon uygulamasından izlersen +10 TL verirsin", "Youtube'da maç özetleri yasaktır" gibi tuhaf çağdışı kafalar içerisindeler.
Maç yayınlarının saçma gün ve saatlere dağılması, ligin marka ve imajı üzerine hiç çalışılmaması gibi konularda ise beceriksiz federasyonlarla suç ortağı konumundalar...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.