Beinsports sözleşmeyi imzalamadı.Maçların yarısı bir yerde, diğer yarısı bir yerde olmaz umarım. Bein en son resti çekip sözleşmeyi imzalamamıştı. Bakalım 1-A paketi için nasıl bir tavır izleyecek.
Beinsports sözleşmeyi imzalamadı.Maçların yarısı bir yerde, diğer yarısı bir yerde olmaz umarım. Bein en son resti çekip sözleşmeyi imzalamamıştı. Bakalım 1-A paketi için nasıl bir tavır izleyecek.
Evet normalde diğer paketlerde de en yüksek teklifi veren Beinsports idi ama rest çekip imzalamadılar. Ancak 1-A paketi ile ilgili durum daha belli değil.Beinsports sözleşmeyi imzalamadı.
Sen hangi taraftasın?Evet normalde diğer paketlerde de en yüksek teklifi veren Beinsports idi ama rest çekip imzalamadılar. Ancak 1-A paketi ile ilgili durum daha belli değil.
Saran alsın isterim, kalite olarak diğerlerinin çok üstünde. Zaten Saran alırsa muhtemelen kanalları isteyen her kuruma ve platforma kiralayacak. Maçlar birden fazla kurumda olunca fiyatlarda daha uygun olur ve insanlarda gerçekten uygun fiyatlı olursa korsandan izlemeyi bırakır diye düşünüyorum.Sen hangi taraftasın?
Aynen devaaaaaaam.insanlarda gerçekten uygun fiyatlı olursa korsandan izlemeyi bırakır diye düşünüyorum.
Bein teminat mektubu vermedi.Saran alsın isterim, kalite olarak diğerlerinin çok üstünde. Zaten Saran alırsa muhtemelen kanalları isteyen her kuruma ve platforma kiralayacak. Maçlar birden fazla kurumda olunca fiyatlarda daha uygun olur ve insanlarda gerçekten uygun fiyatlı olursa korsandan izlemeyi bırakır diye düşünüyorum.
Paket A'yı Saran alırsa bu mümkün..aslında lig maçlarını bütün platfromların yayınlaması daha iyi,sadece süper lig değil premier lig,la liga tarzı liglerinde isteyen bütün platformlardan yayınlanması daha iyi..bunu bazı avrupa ülkeleri uyguluyor..Tıpkı bu sezon Almanya Bundesliga nın Tivibu ile BeinSports tan yayınlanması gibi..Süper Ligde bütün platformlardan yayınlanırsa herkesin açısından daha iyi..
Saran platformlara dağıtacaktır mutlaka haklısın..Paket A'yı Saran alırsa bu mümkün..
Bunu biliyor muydun?Bein sports'un kullandığı araç gereçlerinin çoğunu Saran sağlıyormuş.Saran platformlara dağıtacaktır mutlaka haklısın..
Exxen bile tam oturmamışken kırsal kesimdekilerin çoklu platform işine sıcak bakacağına sanmıyorum. Ayrıca bazı takım taraftarları için her hafta başka platform demek sürekli bir decoder almak demek olacak. Bu insanları daha çok kaçağa yönlendirir.aslında lig maçlarını bütün platfromların yayınlaması daha iyi,sadece süper lig değil premier lig,la liga tarzı liglerinde isteyen bütün platformlardan yayınlanması daha iyi..bunu bazı avrupa ülkeleri uyguluyor..Tıpkı bu sezon Almanya Bundesliga nın Tivibu ile BeinSports tan yayınlanması gibi..Süper Ligde bütün platformlardan yayınlanırsa herkesin açısından daha iyi..
onu duymuştum..hatta s sport kanalları kurulmadan önce Premier Lig maçlarının Digitürkte yayınlanırken Yayıncı Saranmış Digitürk yayınladığında...Bunu biliyor muydun?Bein sports'un kullandığı araç gereçlerinin çoğunu Saran sağlıyormuş.
Anlattıklarında haklsıın aslında..Süper lig maçlarını yayınlayacak platform alt yapı yeterlilik sağlamalı.işin özü alt yapı yeterliliği konusunda Digitürk iyi.ancak çoklu platform bambaşka bir konu..Saran A paketini alabildiği takdirde büyük ihtimal platformlara dağıtacak.platform kullancııları decoder değiştirmeyecek tam tersi herkes kullandığı platformdan rahatça izleyecek..bu hem platformlara hemde Süper Ligin yararınadır aslında.tıpkı S Sport kanalının platformlarda yayınlanması gibi.bunu bazı avrupa ülkeleri uyguluyor..Exxen bile tam oturmamışken kırsal kesimdekilerin çoklu platform işine sıcak bakacağına sanmıyorum. Ayrıca bazı takım taraftarları için her hafta başka platform demek sürekli bir decoder almak demek olacak. Bu insanları daha çok kaçağa yönlendirir.
Çoğu kişi hala bu konuyu toz pembe görüyor. Saran bu işi yapacak olgunluğa gelemedi. Sadece spikerleri güzel diye bir kanalın ihaleyi almasını desteklemek bana saçma geliyor. Kazandığı zaman takımların yarıdan fazla gelir kaybı yaşayacağını unutuyorlar.
Saran 1990 yılında, dijitürkte 10 yıl sonra kuruldu.Saadettin Saran dünkü çocuk değil ki.Birçok yerel ve uluslararası spor organizasyonu başaran bir firma.Bana altı boş geldi.Sadece spiker değil çekimleri de kaliteli.Exxen bile tam oturmamışken kırsal kesimdekilerin çoklu platform işine sıcak bakacağına sanmıyorum. Ayrıca bazı takım taraftarları için her hafta başka platform demek sürekli bir decoder almak demek olacak. Bu insanları daha çok kaçağa yönlendirir.
Çoğu kişi hala bu konuyu toz pembe görüyor. Saran bu işi yapacak olgunluğa gelemedi. Sadece spikerleri güzel diye bir kanalın ihaleyi almasını desteklemek bana saçma geliyor. Kazandığı zaman takımların yarıdan fazla gelir kaybı yaşayacağını unutuyorlar.
Spikerlerinin kaliteli olması da bir işe yaramayacak TSL anlatırken. Sürekli kem küm edecekler, kelimeleri seçip "acaba şunu demesem mi" diye düşünüp duracaklar. "Pozisyon penaltı gibi gözüküyor ama Anthony Taylor tacın kullanılmasını istedi" şeklinde defalarca fikir belirtmişlerdir. Burada bunu yapamayacaklar. Aynı tutku ve istek ile maç anlatmayacaklar. İnsanların bunu anlaması ve kabullenmesi lazım. İlk maçlar sonrası "Bu muydu len övdüğünüz spikerler xd" diye yorum yapacaklar yoksa.Exxen bile tam oturmamışken kırsal kesimdekilerin çoklu platform işine sıcak bakacağına sanmıyorum. Ayrıca bazı takım taraftarları için her hafta başka platform demek sürekli bir decoder almak demek olacak. Bu insanları daha çok kaçağa yönlendirir.
irlanda ligi tarzı olsun Radio television ireland play shamrock rovers tv virgin media fiyatları 5 euro Radio television ireland oneMaçların yarısı bir yerde, diğer yarısı bir yerde olmaz umarım. Bein en son resti çekip sözleşmeyi imzalamamıştı. Bakalım 1-A paketi için nasıl bir tavır izleyecek.
Ben Saran'ın dağıtım yapacağını düşünmüyorum. Tüm parayı gömüp yayınlamak ile hakkını alıp yayınlamak arasında fark var. Kendi satış yapıp bir yerden para kazanmak isteyecektir.onu duymuştum..hatta s sport kanalları kurulmadan önce Premier Lig maçlarının Digitürkte yayınlanırken Yayıncı Saranmış Digitürk yayınladığında...
------
Anlattıklarında haklsıın aslında..Süper lig maçlarını yayınlayacak platform alt yapı yeterlilik sağlamalı.işin özü alt yapı yeterliliği konusunda Digitürk iyi.ancak çoklu platform bambaşka bir konu..Saran A paketini alabildiği takdirde büyük ihtimal platformlara dağıtacak.platform kullancııları decoder değiştirmeyecek tam tersi herkes kullandığı platformdan rahatça izleyecek..bu hem platformlara hemde Süper Ligin yararınadır aslında.tıpkı S Sport kanalının platformlarda yayınlanması gibi.bunu bazı avrupa ülkeleri uyguluyor..
Çekimini başkasının yaptığı şeyi yayınlamak ile kendin çekip yayınlamak çok ayrı şeyler. Saran bu zamana kadar hep yayınlayan taraf oldu. İlk kez kendisi bir şeyler çekip yayınlayacak. Bunu da herkes yapamaz.Saran 1990 yılında, dijitürkte 10 yıl sonra kuruldu.Saadettin Saran dünkü çocuk değil ki.Birçok yerel ve uluslararası spor organizasyonu başaran bir firma.Bana altı boş geldi.Sadece spiker değil çekimleri de kaliteli.
Herşeyin bir ilki vardır.Ben Saran'ın dağıtım yapacağını düşünmüyorum. Tüm parayı gömüp yayınlamak ile hakkını alıp yayınlamak arasında fark var. Kendi satış yapıp bir yerden para kazanmak isteyecektir.
Çekimini başkasının yaptığı şeyi yayınlamak ile kendin çekip yayınlamak çok ayrı şeyler. Saran bu zamana kadar hep yayınlayan taraf oldu. İlk kez kendisi bir şeyler çekip yayınlayacak. Bunu da herkes yapamaz.
Versin 2 milyar TL yapsın ilk yayınını.Herşeyin bir ilki vardır.