benim bir cevap yazmama gerek kalmadı
Güzelden en iyi ben anlarım diyen @DarkLegenD ‘in yorumunu alalım
Diğer ülkeleri bilmem ama tam bizim ülkedeki erkeklerin sevdiği kadın tipi. Şirin ve kabul edilebilir göstermek için "balık etli kadın" diye isim uydurmuşlar hatta. Bildiğin şişman yani.@DarkLegenD ve güzelden en iyi anlamak mı... Yaaaniii... Bu kadar fantastik bir 'İddia' da görmedim şimdiye kadar... Komikmiş bu çıkarım...
Bildiğin ŞİŞKO lan asla benim tarzım değil... Hayret doğru bir çıkarım yaptın, şaşırtıcı...Diğer ülkeleri bilmem ama tam bizim ülkedeki erkeklerin sevdiği kadın tipi. Şirin ve kabul edilebilir göstermek için "balık etli kadın" diye isim uydurmuşlar hatta. Bildiğin şişman yani.
Etkinliği rafa kaldırdığı süreçteki mesajları ben gördüm merak etme... Siz iki leş sapıklıklarınızı konuşturmuşsunuz orada da... Kadim dostum Zey'i çıldırtmışsınız adeta... Yoksa o etkinlik gayet de Ramazan sonrasında yapılacaktı siz acele etmişsiniz, sabredememişsiniz... @destere mi, aaah be... Özledik yoldaşımızı...Dosi Hanım en sevdiğimiz etkinliklerden olan Güzeller etkinliğini rafa kaldırınca bu misyonu üstlenmek durumunda kaldım, bir de rüyamda fok reis @destere üstadımı gördüm. Onun da etkisi var…
Konu önüne çıkınca bir şey olmaz zaten, içine girersen olabilir. Acımayıp girdiğine göre sen de pek masum değilsin zaten. Sonuçta kimseyi zorlamıyoruz konuya girmesi ve içinde cirit atması için. @MasacRE @Maskeli Fedai
Yaptığım sayısız doğru çıkarım var ama sen sadece bir tanesine denk gelmişsin.Bildiğin ŞİŞKO lan asla benim tarzım değil... Hayret doğru bir çıkarım yaptın, şaşırtıcı...
Bırak şimdi Sİ DABULYU dizileri izleyen birisi ne kadar sayısız sayıda doğru çıkarım yapabilir ki...Yaptığım sayısız doğru çıkarım var ama sen sadece bir tanesine denk gelmişsin.
#HainlockYalnizDegildir.#SherlockYalnizDegildir @Sherlock
#SherlockYalnizDegildir @Sherlock
Dün dizinin yeni sezonu başladı, onun şerefine açılmış bir konu aslında.@Dosi @MasacRE @Gerekli24 bana güzellik konusunda demediğinizi bırakmadınız bak benden kötüsü varmış
@Sherlock belli ki dizi etkisinde kalmışsın yoksa yüzü dışında C sınıf.
@Dosi @MasacRE @Gerekli24 bana güzellik konusunda demediğinizi bırakmadınız bak benden kötüsü varmış
Shiobhan Roy ile diziden dolayı bir bağımız var. Şerlok beyciğim de Succession'un başlaması üzerine açmış konuyu zaten kendi de belirtmiş. Biz de biliyoruz kadının dünya güzeli olmadığını ama yine de oyyyyşşşşş @MEnes @DosiEkli dosyayı görüntüle 120757
Dün dizinin yeni sezonu başladı, onun şerefine açılmış bir konu aslında.
Ben yorumu yazdım üstte kesinlikle güzel değil@Dosi @MasacRE @Gerekli24 bana güzellik konusunda demediğinizi bırakmadınız bak benden kötüsü varmış
Shiv sultanımızı beğenen biri çıktı sonunda @Sherlock