- Reaksiyon puanı
- 34,577
- Puanı
- 1,061
bayagidir bekleniyordu bu tur bi durum (reha konusu) . velhasil, youtube da yorumlarda da bayagi kisi bu fragmandaki ^karsu repliklerinden^ memnun olmus .35. Bölüm Fragman 2
çiroz ayol serhat gacısı bir tokat atsam 5 metre öteye uçarSen ve @serhatt ı yolmak mı hayatta inanmam yer cücesi bir kere boyuna ulaşmazsın ki yolacakmış birdee
çiroz ayol serhat gacısı bir tokat atsam 5 metre öteye uçar
Umut fakirin ekmeği ablam, he de geç.Bak bak @serhatt koş gel bak sana ne diyorrr
Umut fakirin ekmeği ablam, he de geç.
E zatenn.Doğru diyorsun kaale almamak gerek
Doğru diyorsun kaale almamak gerek
Siz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxxE zatenn.
Angelica senle konuşmuyor...
Kız gariban sevindirmek sevaptır kisvesiyle hareket ediyorum ona karşı, yazık günah.Siz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxx
------
Tamam ok 👍🏻
zor o iş 12 yılda neler yaşadım forumda reaksiyon gelmeyince niye bırakayım ayrıca ilk 5-6 yıl reaksiyon yoktuSiz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxx
------
Tamam ok 👍🏻
ıyyyy tamam biraz daha suyuna gidersen yakamoz kulumuz sana isviçreli bir Hans dede bulacakKız gariban sevindirmek sevaptır kisvesiyle hareket ediyorum ona karşı, yazık günah.
Çatla anam patla anam. Gerçekler acıdır naşşş.zor o iş 12 yılda neler yaşadım forumda reaksiyon gelmeyince niye bırakayım ayrıca ilk 5-6 yıl reaksiyon yoktu
------
ıyyyy tamam biraz daha suyuna gidersen yakamoz kulumuz sana isviçreli bir Hans dede bulacak