bayagidir bekleniyordu bu tur bi durum (reha konusu) . velhasil, youtube da yorumlarda da bayagi kisi bu fragmandaki ^karsu repliklerinden^ memnun olmus .35. Bölüm Fragman 2
çiroz ayol serhat gacısı bir tokat atsam 5 metre öteye uçarSen ve @serhatt ı yolmak mı hayatta inanmam yer cücesi bir kere boyuna ulaşmazsın ki yolacakmış birdee![]()
çiroz ayol serhat gacısı bir tokat atsam 5 metre öteye uçar![]()
Umut fakirin ekmeği ablam, he de geç.Bak bak @serhatt koş gel bak sana ne diyorrr![]()
Umut fakirin ekmeği ablam, he de geç.![]()
E zatenn.Doğru diyorsun kaale almamak gerek![]()
Doğru diyorsun kaale almamak gerek![]()
Siz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxxE zatenn.![]()
Angelica senle konuşmuyor...
Kız gariban sevindirmek sevaptır kisvesiyle hareket ediyorum ona karşı, yazık günah.Siz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxx
------
Tamam ok 👍🏻
zor o iş 12 yılda neler yaşadım forumda reaksiyon gelmeyince niye bırakayım ayrıca ilk 5-6 yıl reaksiyon yoktuSiz hep reaksiyon gösterirseniz kaale almıṣ olmuyormusunuz bak bırakın reaksiyon vermeyi forumu terk eder @xemrexxx
------
Tamam ok 👍🏻
ıyyyy tamam biraz daha suyuna gidersen yakamoz kulumuz sana isviçreli bir Hans dede bulacakKız gariban sevindirmek sevaptır kisvesiyle hareket ediyorum ona karşı, yazık günah.![]()
Çatla anam patla anam.zor o iş 12 yılda neler yaşadım forumda reaksiyon gelmeyince niye bırakayım ayrıca ilk 5-6 yıl reaksiyon yoktu
------
ıyyyy tamam biraz daha suyuna gidersen yakamoz kulumuz sana isviçreli bir Hans dede bulacak![]()