- Reaksiyon puanı
- 34,274
- Puanı
- 1,061
Nasıl bir kıskançlık? 😱
İkisinden biri yine gel dese sana
Nasıl bir kıskançlık? 😱
İkisi de desin, teki yetmez.İkisinden biri yine gel dese sana
Yok biz senin çenenden bıktık
@serhatt ve @Emre Ozansoy a göre yılın çifti bunlarmış34. Bölüm Ön İzleme
Sadece yılın çifti değil.
Kızzzz dün bu ikilinin Yeniköy sahilde çekimine denk geldim. Engin ile Nesrin yürüyüş yapıyorlardı oturdum izledim aşırı güzeldi.
Kızzzz dün bu ikilinin Yeniköy sahilde çekimine denk geldim. Engin ile Nesrin yürüyüş yapıyorlardı oturdum izledim aşırı güzeldi.
Yakından daha taş tam bir erkek, dünü hiç unutmayacağım.
rüyanda da bitişik nizamda görmüşsündürYakından daha taş tam bir erkek, dünü hiç unutmayacağım.
yeni bolumden bir sahne mi bu bahsini ettigin yuruyus ?Kızzzz dün bu ikilinin Yeniköy sahilde çekimine denk geldim. Engin ile Nesrin yürüyüş yapıyorlardı oturdum izledim aşırı güzeldi.
Gelecek haftanındır diye düşünüyorum, sahne yayınlansın atarım buraya.yeni bolumden bir sahne mi bu bahsini ettigin yuruyus ?
acaba gelecek bolum mu , yoksa daha sonrasi mi . . .
dun bolumu izledim cok keyif aldim. ozellikle kiz kardeslerin muhabbeti ve golf kankalarin muhabbeti 😛
birde su mert'e yeterince takdir gosterilmiyor. cocugun her yer aldigi sahne yuzde tebessum. bence dizinin en neseli ve pozitif karekteri.bir digeri de filiz'in kiz kardesi .
filiz dedim de, hasan baba ile olan sahneleri diziyi basli basina izlemem sebebim.
gitmisken keske bi foto cekseydin yahu 😛
bilgi icin - tesekkurler .
fragman cok iyi gorunuyor . tamda olmasi gerektigi gibi .35. Bölüm Fragmanı