Show Sandık Kokusu - Dizi Yorumları

genel anlamda bolumu begendim .

3 sekans bende en one cikan sahnelerin islendigi anlar oldu -bunlar ;

1- sokak hayvanlarina tam olarak 1 dakika sure yer verdiler, bu sirada cok guzel medeni bir muhabbet dondu cafe de .

2- karsu ve irmak kardeslerin once evdeki yuzde tebessum birakan abla kardes sohbeti ,hemen ertesine -arebesk dinlemek icin bi mekana gidip orada soliste eslik etmeleri ve karsilikli replik guzeldi ,baglantisi iyi yapilan .

3 - hasan baba nin kebap mekaninda erkeklerin 4 lu felekten bir gece gecirmeleri ve hasan baba nin ask daha dogrusu sevda'ya dair tiradi - kanimca bolumun en keyifli yerleriydi .

ab de minik bir yukselme yasamis bu bolum. bence daha yuksekleri hak eden bir bolumdu.

.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kızzzz dün bu ikilinin Yeniköy sahilde çekimine denk geldim. Engin ile Nesrin yürüyüş yapıyorlardı oturdum izledim aşırı güzeldi. :Z
yeni bolumden bir sahne mi bu bahsini ettigin yuruyus ? :)
acaba gelecek bolum mu , yoksa daha sonrasi mi . . .

dun bolumu izledim cok keyif aldim. ozellikle kiz kardeslerin muhabbeti ve golf kankalarin muhabbeti 😛

birde su mert'e yeterince takdir gosterilmiyor. cocugun her yer aldigi sahne yuzde tebessum. bence dizinin en neseli ve pozitif karekteri.bir digeri de filiz'in kiz kardesi .

filiz dedim de, hasan baba ile olan sahneleri diziyi basli basina izlemem sebebim.

gitmisken keske bi foto cekseydin yahu 😛

bilgi icin - tesekkurler .

• Güldürdün
Reactions: serhatt
yeni bolumden bir sahne mi bu bahsini ettigin yuruyus ? :)
acaba gelecek bolum mu , yoksa daha sonrasi mi . . .

dun bolumu izledim cok keyif aldim. ozellikle kiz kardeslerin muhabbeti ve golf kankalarin muhabbeti 😛

birde su mert'e yeterince takdir gosterilmiyor. cocugun her yer aldigi sahne yuzde tebessum. bence dizinin en neseli ve pozitif karekteri.bir digeri de filiz'in kiz kardesi .

filiz dedim de, hasan baba ile olan sahneleri diziyi basli basina izlemem sebebim.

gitmisken keske bi foto cekseydin yahu 😛

bilgi icin - tesekkurler .
Gelecek haftanındır diye düşünüyorum, sahne yayınlansın atarım buraya. :A

Nesrin çekimden sonra hemen koşarak arabasına bindi ve oradan uzaklaştı. Engin de etrafındakilerle konuşuyor diye gitmedim. :D

• Beğendim
Reactions: Dante
35. Bölüm Fragmanı

fragman cok iyi gorunuyor . tamda olmasi gerektigi gibi .

-hasan baba romeo modunu acmis gozukuyor. klas sekilde filiz'in gonlunu alacaktir elbet.

-filiz ; ,, ''neyse bu arada kurtulduk o sam seytanin dan '',, :F filiz kralice ^ilk sezonki formuna geri donmus gibi...

-su sahne den(fragman basi karsu ile opusme konusu) sonra -bora nin ayca'ya olur demesi- yanlis olur. bence .

-karsu bilerek mi doktu 😛
@xemrexxx , @serhatt , @Hobbit , @RüzgarGülü