Sanal Survivor yapıyorum beyler toplaşın

Mavi Takımda Oyuncu Kalmamış :) Bizde Foruma Gelmiyen Çok Bundan Sonra Rahatız Biz Takımlar 2 oyun sonra mı birleşecek

bi oyunu da anlayın ya...ilk oyundakiyle aynı,şevreye çarpmadan ilerleyeceksin.ama bu kez bir çarpışta bile oyun bitiyor.

Ya tamam ya ne sinirleniyorsun hemen anlamıyorum ki... Anlamamış olamaz mıyım hayatımda çok az flash oyun oynadı. Ya hemen sinirlenmek mi zorundasın... Bundan sonra yardım falan da istemem ya isteyende kabahat elen gitsin işte...

peki biz napalım?oyunu kendi takımına göre mi seçiyon diyen çıkar,ilk etapta kimse anlamaz,şu ana kadar hiçbi oyunda yayınlandığı andan itibaren anlayıp oynayan çıkmadı.sonra sorunca da "memnunuz güven tam devam et" net karar verin.

peki biz napalım?oyunu kendi takımına göre mi seçiyon diyen çıkar,ilk etapta kimse anlamaz,şu ana kadar hiçbi oyunda yayınlandığı andan itibaren anlayıp oynayan çıkmadı.sonra sorunca da "memnunuz güven tam devam et" net karar verin.

Ya inanmıyorum bu yazıyı hakikaten sen mi yazdın Doğan Abi? Güvenmekle oyunu anlamanın ne alakası var? Ben yazdım oraya da bu oyuna ısındım, diye... Güzel bir oyun seçmişsin. Ama bunla ne alakası var anlamamanın? Bu ne ya sana en çok güvenenlerdenim. Ama bir oyunu anlamadım diye duyduğum laflara bak ya...

104 yaptım kaydetmedi ya hemde oyunu oynayınca siteden çıkış yapıyor anlamadım bu işi...

şimdide 109 yaptım onuda kaydetmedi oyun biter bitmez çıkış yapıyor siteden bidaha giriyorum adminim bir çare bul bu işe

EDİT: Kaydetmiş...

Son düzenleme:

Ya inanmıyorum bu yazıyı hakikaten sen mi yazdın Doğan Abi? Güvenmekle oyunu anlamanın ne alakası var? Ben yazdım oraya da bu oyuna ısındım, diye... Güzel bir oyun seçmişsin. Ama bunla ne alakası var anlamamanın? Bu ne ya sana en çok güvenenlerdenim. Ama bir oyunu anlamadım diye duyduğum laflara bak ya...
çoğul konuştum orda çoğul çoğul.hâlâ neyi üstüne alınıyorsun?

çoğul konuştum orda çoğul çoğul.hâlâ neyi üstüne alınıyorsun?

Ne çoğulu ya sen orada oyunu anlamakla güvenmek arasında bir bağlantı kurmuşsun. Ve oyunu anlamayan bana güvenmiyor, demektir tarzı bir şey söylemişsin. Oyunu anlamadım diye senden yardım isteyen bendim. Başkası değil :)

Ne çoğulu ya sen orada oyunu anlamakla güvenmek arasında bir bağlantı kurmuşsun. Ve oyunu anlamayan bana güvenmiyor, demektir tarzı bir şey söylemişsin. Oyunu anlamadım diye senden yardım isteyen bendim. Başkası değil :)
dedim ki "BİRİ oyunu kendi takımına göre mi seçiyon der KİMSE nedense ilk oyundan beri hemen ben çözdüm bu oyunu demez demek ki kimse memnun değil oyunlardan" dedim.

dedim ki "BİRİ oyunu kendi takımına göre mi seçiyon der KİMSE nedense ilk oyundan beri hemen ben çözdüm bu oyunu demez demek ki kimse memnun değil oyunlardan" dedim.

Oyunu ilk etapta anlamamak memnun olmamak mı demektir? Ben şimdi oyunu sen anlatınca ısındım ve çok beğendim oyunu... Memnunum :) Artık şu kimsenin senden memnun olmadığı hakkındaki gereksiz düşüncenden kurtul. Herkes senden memnu :) Oyunu ilk başta anlamamak memnun olmamak anlamına gelmez :)

Rekor kırılmıştır.Yine ben kırdım eğer kayıt olmazsa resmini çektim onu yayınlıycam.(Rekor 129)

Not:C: Cenation rekorudur.

EDIT:R: Rekor Kaydedilmiştir.

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,558
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd