Frank Woods
Tecrübeli Üye
Dokunulmazlık kırmızı takımın olmuştur. Mavi takımdakiler konseye: https://fav10.net/f531/mavi-takim-ada-konseyi-var-gelin-70648/
peki biz napalım?oyunu kendi takımına göre mi seçiyon diyen çıkar,ilk etapta kimse anlamaz,şu ana kadar hiçbi oyunda yayınlandığı andan itibaren anlayıp oynayan çıkmadı.sonra sorunca da "memnunuz güven tam devam et" net karar verin.
çoğul konuştum orda çoğul çoğul.hâlâ neyi üstüne alınıyorsun?
Ya inanmıyorum bu yazıyı hakikaten sen mi yazdın Doğan Abi? Güvenmekle oyunu anlamanın ne alakası var? Ben yazdım oraya da bu oyuna ısındım, diye... Güzel bir oyun seçmişsin. Ama bunla ne alakası var anlamamanın? Bu ne ya sana en çok güvenenlerdenim. Ama bir oyunu anlamadım diye duyduğum laflara bak ya...
çoğul konuştum orda çoğul çoğul.hâlâ neyi üstüne alınıyorsun?
dedim ki "BİRİ oyunu kendi takımına göre mi seçiyon der KİMSE nedense ilk oyundan beri hemen ben çözdüm bu oyunu demez demek ki kimse memnun değil oyunlardan" dedim.
Ne çoğulu ya sen orada oyunu anlamakla güvenmek arasında bir bağlantı kurmuşsun. Ve oyunu anlamayan bana güvenmiyor, demektir tarzı bir şey söylemişsin. Oyunu anlamadım diye senden yardım isteyen bendim. Başkası değil
dedim ki "BİRİ oyunu kendi takımına göre mi seçiyon der KİMSE nedense ilk oyundan beri hemen ben çözdüm bu oyunu demez demek ki kimse memnun değil oyunlardan" dedim.
Tebrikler. Oyun güzel ama hıza alışınca ilk baş çok can sıkıyor yavaşlıktan dolayı