Fragman total kokuyor gibiydi 😱Dizi bence olursa AB dizisi olur.
Fragman total kokuyor gibiydi 😱Dizi bence olursa AB dizisi olur.
Sağ gösterip sol vuracak gibi.Fragman total kokuyor gibiydi 😱
Bu kadar haklı bir yorum görmedimElbet Bir Gün tanıtımı kadar olmasa da karışık bir tanıtım olmuş. Ama en azından derdini anlatabilmiş onun aksine.
Nehir Erdoğan'ı sonunda hasta, anne ve adı 'Melek' olmayan bir karakterde izleyebileceğiz. Rolüne 'cuk' oturmuş gibi. Erkan Petekkaya da fena durmuyor.
Ekim'in son haftası, Kasım'ın ilk haftası yayına başlar gibi. Umarım doğru gün seçimi ve tanıtım yaparlar da kanal az da olsa bir şeyler kazanır artık.![]()
Sence hangi gün uygun: Emre'cimElbet Bir Gün tanıtımı kadar olmasa da karışık bir tanıtım olmuş. Ama en azından derdini anlatabilmiş onun aksine.
Nehir Erdoğan'ı sonunda hasta, anne ve adı 'Melek' olmayan bir karakterde izleyebileceğiz. Rolüne 'cuk' oturmuş gibi. Erkan Petekkaya da fena durmuyor.
Ekim'in son haftası, Kasım'ın ilk haftası yayına başlar gibi. Umarım doğru gün seçimi ve tanıtım yaparlar da kanal az da olsa bir şeyler kazanır artık.![]()
Şu an en uygunu cuma olarak gözüküyor.Bu kadar haklı bir yorum görmedim
------
Sence hangi gün uygun: Emre'cim![]()
Bence deŞu an en uygunu cuma olarak gözüküyor.![]()
Koyarsa elinde patlar ve kendi kaybeder.Bence deumarım Kağıt Ev'e yaptığı gibi Pazartesine koymaya kalkmaz
![]()