Sana Söz - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,140
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
adosc5r.jpg

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Sana Söz'ün tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, Senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın'ın kaleme aldığı, başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Sana Söz, yakında Star TV'de başlıyor!

İnsan bi haber verirdi. :A

Bekliyorum bu diziyi, kadrosu çok iyi ki fragman performanslarını da çok beğendim. Şahsen Erkan Petekkaya kişilik olarak ne kadar iyi olmazsa olmasın performansı göz ardı edilemez. :A Songül Öden'e bu karakter daha çok yakışırdı (umarım İmkansız'a :A) ama Nehir Erdoğan'dan da çok güzel Müge Anlı olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Gündüz kuşağı programlarının dizi versiyonu gibi olmuş.

Çok beğendim tanıtımı ayrıca Nehir ile Erkan petekkaya harika uyumlu olmuşlar onları izlemek güzel olacak

Yargı'nın yandan yemişi olmuş yine hukukla ilgili iki insanın aynı vakada birleşmesi. :A Dizi tutmazsa Nehir Erdoğan'a cinayet programı sundurmalarını tavsiye ediyorum. :A

Bu arada diğer haberde yorum yapmayı unutmuşum bizim Aydın reisin (Beran Kotan) ekranlara dönmesine sevindim ama daha iddialı bir işte görmek isterdim bu diziden iş çıkar mı hala emin değilim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies
Erkan Petekkaya'nın son işleri tutmadı, bu da tutmaz muhtemelen.